Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

---

Met een gepast enthousiasme bieden wij u het nieuw te bouwen appartementencomplex aan: “Residentie De Schelde”, met unieke zichtlocatie in de prachtige badplaats Cadzand–Bad. Het uitzicht van deze appartementen reikt over de Noordzee, de nieuw gebouwde jachthaven en het Zeeuwse landschap.

Dit Torenappartement wordt aangeboden inclusief garagebox in de parkeerkelder. Het luxe appartement is gelegen op de 5e verdieping.

Omgeving
Cadzand-Bad wordt ook wel omschreven als stijlvolle internationale badplaats met een natuurlijk karakter. Rust, ruimte, vrijheid, restaurants op topniveau, direct aan zee en de mooiste, brede zandstranden. Dit zijn een aantal punten waar Cadzand inmiddels bekend om is. Zowel voor locals, maar ook voor vakantiegangers en mensen die er in het weekend verblijven in hun tweede woning.

De plaats ligt centraal, maar is qua locatie ook ideaal om te genieten van de natuur. Natuurgebied 't Zwin ligt op een steenworp afstand en er zijn vele fiets- en wandelroutes. Én bent u op zoek naar de gezellige drukte die een stad kan bieden? Het mondaine Knokke is te bereiken in 10 autominuten, historisch Brugge bevindt zich op 30 autominuten en Gent, dé stad voor levensgenieters, ligt op zo'n 60 autominuten verwijderd van Cadzand.

De appartementen
In totaal worden er 18 riante torenappartementen en 15 appartementen gebouwd, variërend in grootte van circa 70 m2 tot 143 m2. Alle appartementen hebben een uniek en weids uitzicht over de jachthaven, de zee en het landschap.

De appartementen worden van alle gemakken voorzien en ook is aandacht besteed aan de buitenruimtes. Zo heeft ieder appartement één of meer zonnig gelegen terras(sen). Het unieke aan deze mooie appartementen zijn de verschillende indelingen. U kunt dus precies dát appartement kiezen wat bij u past. De architectuur van Residentie de Schelde straalt luxe uit en is er veel aandacht geschonken aan stijl en kwaliteit van de appartementen.

Onder het gebouw komt een parkeergarage, zodat ieder appartement ten minste één privé parkeerplaats heeft. Tevens heeft de residentie verschillende voorzieningen zoals een restaurant, bar, hotelshop, zwembad en wellness.

Is uw interesse gewekt en wenst u een persoonlijke toelichting bij ons op kantoor aan de Beestenmarkt in Sluis of aan het Driehoeksplein in Knokke? Of bent u benieuwd welke appartementen nog beschikbaar zijn? Neem gerust contact op. We plannen graag een afspraak met u in.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 139

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 139

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zwin Regio Makelaardij