Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN HET HARTJE VAN GOES!
Schuttershof is gelegen op een rustige locatie aan de rand van het winkelcentrum. Met alle winkel- en horecavoorzieningen om de hoek, het treinstation op loopafstand en de snelweg in de buurt, is de ligging van dit complex ideaal.

Ook de hoge mate van afwerking met volledig ingerichte badkamer, moderne complete keuken, vloerafwerking, sausklare wanden en domoticapakket maken wonen in Schuttershof aantrekkelijk. U hoeft alleen nog maar uw meubels te (laten) verhuizen! Verder is ieder appartement gekoppeld aan de collectieve PVT-installatie op het dak. Dit is een PV paneel en zonnecollector in één en wekt dus elektriciteit en warmte (warm water) op. Daarnaast beschikt ieder appartement over een individuele warmtepomp waarmee zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Zeer comfortabel!

In het complex worden 26 appartementen en 4 penthouses gerealiseerd. Luxe, veilige en toekomstbestendige appartementen voor actieve 50-plussers, die een hoge kwaliteit van leven en comfortabel ouder worden optimaal willen combineren. Een omgeving waar veel kan maar niets hoeft. Voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst.

Toegang tot het complex is er uitsluitend met een persoonlijke elektronische tag en/ of afstandsbediening t.b.v. de parkeergarage.
De parkeergarage biedt plaats aan gezamenlijk fietsenstalling met diverse oplaadpunten, garageboxen en parkeerplaatsen. Bergingen zijn aanwezig in de fantastische binnentuin die is ingericht met planten, verlichting en zitplekken. Een heerlijke plek om 's morgens te profiteren van de ochtendzon met een kop koffie en de krant of 's avonds met een goed glas wijn.

Parkeerplaatsen, garageboxen en bergingen zijn separaat bij te kopen. Aankoop van een parkeerplaats is gekoppeld aan een berging in de binnentuin.

Dit fijne appartement (type A) is 82m2 groot, heeft een speelse living en is gelegen op de tweede verdieping van het complex.

De speels ingedeelde woonkamer met open keuken is 36m2 groot. Door de z-vorm krijg de ruimte een natuurlijke scheiding tussen het woon- en keukengedeelte. De keukenopstelling maakt onderdeel uit van de koopsom en is ingetekend als hoekopstelling, al valt deze naar eigen wens aan te passen.

De tweetal slaapkamers zijn 13m2 en 7,5m2 groot en liggen aan de zijde van de binnentuin. Uit oogpunt van gemak en ruimtewinst is er voor gekozen de slaapkamer en de badkamer toegankelijk te maken middels praktische schuifdeuren die in de wanden verdwijnen en voorzien zijn van een soft-close systeem.

In badkamer is inloopdouche, fraai wastafelmeubel en een 2e toilet voorzien. Ook deze maakt onderdeel uit van de koopsom.

De wasmachine en drogeropstelling is in de berging van 5,5m2 aangebracht.

De bouw van dit complex is reeds aangevangen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 1

Overige

Plat dak Ja
In overleg Ja
Nieuwbouw Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 1

Overige

Plat dak Ja
In overleg Ja
Nieuwbouw Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?