Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Oplevering begin 2017
In deelplan Vrijenburg-Noord in Barendrecht komen 11 woningen van het type Vancouver. Het project bestaat uit 10 geschakelde woningen en een vrijstaande woning.

Comfort
Bouwnummer 1 is de enige vrijstaande woning type Vancouver. Door de uitbouw van 2,5 meter over de gehele breedte heeft de woning een zeer riante woonkamer van 53 m2, die door de erker aan de zijkant van de woning extra sfeervol wordt. De keuken is met zijn 36 m2 een ware woonkeuken te noemen en door de openslaande deuren loop je zo de zonnige tuin in. 

In het kort:
• Woonoppervlakte van circa 165 m2
• Uitbreiding van 2,5 meter over de gehele breedte 
• 2 riante slaapkamers op 1e verdieping
• Ruime badkamer
• Apart tweede toilet op de 1e verdieping
• 3e slaapkamer op de zolderverdieping
• Zonnig kavel op het zuidwesten

Architectuur
De architectuur van de woningen is vriendelijk en traditioneel. Herkenbaar zijn de veranda’s aan de voorgevel en de combinatie van lichte en donkere steenkleuren. Het ontwerp van de Vancouver is gebaseerd op het eerder gerealiseerde woningtype Atlanta.

Badkamer en toilet
De woning wordt opgeleverd met luxe sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk van Mosa in de badkamer en het toilet. De kosten hiervoor zijn opgenomen in de koopsom van de woning. 

Parkeren
De woning beschikt over een parkeermogelijkheden op eigen terrein. 

Vrijenburg-Noord in Barendrecht-Carnisselande
Vrijenburg-Noord is een onderdeel van het plan Carnisselande, een prachtlocatie om te wonen en te werken. Het gebied ligt even ten westen van de dorpskern van Barendrecht en grenst ten noorden aan Rotterdam-Zuid. Aan de zuidzijde gaat Carnisselande over in een open poldergebied dat zich uitstrekt tot aan de Oude Maas. Binnen het plan Carnisselande is Vrijenburg de laatste wijk die is gebouwd in het noordelijk deel van de Stadse Rechthoek. Dit deel van de nieuwbouwlocatie kenmerkt zich door een stedelijke opzet. Het midden van de wijk wordt gevormd door het 'Carré'. De wijk Vrijenburg krijgt diverse eigen voorzieningen. Zo is ook hier een halte van TramPlus, de snelle tramverbinding met Rotterdam-Centrum. Ook is er een woon- annex zorgcomplex en een verzamelgebouw met daarin ondermeer een grote basisschool, kinderopvang en een sporthal.

Afgebouwde wijk
Aan de westkant grenst Vrijenburg aan het Riederpark, aan de noordkant aan het Zuidelijk Randpark. De bouw van Vrijenburg is gestart in 2004 en is zo goed als voltooid. U woont straks in een afgebouwde wijk, waar u geen overlast heeft van bouwverkeer en de wijk heeft direct een plezierig woonklimaat.

Over BPD Ontwikkeling
BPD, voorheen Bouwfonds Ontwikkeling, is marktleider in de realisatie van integrale woongebieden. We ontwikkelen grotere wijken en buurten op uitleglocaties en kleinschalige multifunctionele projecten, onder andere door middel van herstructurering en functieverandering, in de binnenstad. BPD is actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Sinds onze oprichting in 1946 hebben wij de bouw van zo’n 310.000 woningen mogelijk gemaakt en vandaag wonen meer dan een miljoen Europeanen in woonwijken waarin onze hand herkenbaar is. In Duitsland staat BPD in de top-3 van gebiedsontwikkelaars, in Frankrijk bezetten we onder de naam BPD Marignan een 7e plek. BPD is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van de Rabobank.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overig
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 627
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 344
Tuin achter Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid type eigen terrein
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overig
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 627
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 344
Tuin achter Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid type eigen terrein
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste woningen in Barendrecht

Wooninfluencers

Laden..