Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

5 karaktervolle nieuwbouwwoningen op ruime kavels!
In het hart van Nesselande aan de welbekende Wollefoppenweg worden in totaal 5 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, bestaande uit 4 twee-onder-een-kap-woningen en een vrijstaande villa. De Wollefoppenweg wordt gezien als het historische lint van Nesselande. Alle faciliteiten zoals het winkelcentrum, horeca en het Nesselande strand zijn op loopafstand bereikbaar. De architectuur van de woningen sluit naadloos aan bij de eigentijdse uitstraling van de nieuwbouwwijk.
Vormgeving
Het uitgangspunt voor de vormgeving van de woningen is veel ruimte en lichtinval, waarin aansluiting is gezocht op de architectonische omgeving van Nesselande. De duurzame materialen geven de woningen aan de Wollefoppenweg een kwalitatieve uitstraling die wordt versterkt door de strakke afwerking van de kozijnen, deuren en sfeervolle dakkapellen. De hellende daken met keramische dakpannen zijn een mooi contrast met het ambachtelijk metselwerk van de buitengevels. De luxe voordeuren hebben een bijpassende houtfinish en alle kozijnen zijn uitgevoerd met
kwalitatief hardhout. De groenstroken aan de voorzijde en achterzijde vormen tevens de groene verbinding tussen de verschillende type woningen. De karaktervolle woningen met eigentijdse architectuur vormen een fraai geheel,
passend bij de groene wijk. Een eigen eiland in Nesselande Rotterdam.
Duurzaam
In alle woningen wordt een geavanceerd CO2 gestuurd afzuigsysteem aangebracht en in de woonkamers wordt een CO2 sensor geplaatst. Deze sensor meet de aanwezige CO2 in de woning en zal de ventilatie hierop automatisch aanpassen. In de woning wordt een warmtepomp aangebracht inclusief warmwatervoorziening met capaciteit volgens de Woningborgeisen. De gehele woning wordt voorzien van aangename vloerverwarming voor een duurzaam en comfortabel wooncomfort.
Vrijstaande villa
De vrijstaande villa van het project heeft een flinke benedenverdieping met woonkamer, keuken en ruime serre aan de achterzijde van de woning. De serre is voorzien van een grote hoeveelheid glazen ramen die zorgen voor een fenomenale lichtinval. De bovenverdieping van de villa heeft 3 royale slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, douche en toilet. De vrijstaande villa heeft een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en een loze leiding voor eventueel een droger. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar voor extra bergruimte. De villa heeft een eigen buitenberging ter beschikking, passend bij de rest van de woning.
Heeft u interesse in dit mooie project en wilt u een brochure, dan kunt u deze downloaden via www.funda.nl.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,villa
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 420
Aantal verdiepingen 3

Overige

Villa Ja
In overleg Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

't GoeieHuys Vastgoed B.V.

Rhijnspoor 251
2901LB Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
T: 010-2028211
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Wollefoppenweg in Rotterdam?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis