Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BAY HOUSE
Zonder twijfel zet het prestigieuze project Bay House in Rotterdam een nieuwe standaard op het gebied van luxe wonen. Een toplocatie in het Rotterdamse Rijnhaven District gecombineerd met Conciërge Residential Living services, representatieve lobby’s, optimale beveiliging, fitness- en wellnessvoorzieningen, duurzaamheid, pakketservice en zelfs de mogelijkheid voor valet parking maken dat Bay House een ongekend niveau van luxe en exclusiviteit heeft.

Naast hoogwaardige horeca en exclusieve winkels telt het ca. 40 meter hoger Bay House tien woonlagen die op de tweede verdieping beginnen.

Bay House biedt circa 88 koopappartementen van ca. 85 tot wel 1.000 m² (!). Elk appartement of penthouse beschikt over één of meerdere balkons of terrassen.

Het merendeel van de Bay House appartementen is georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en op de Wilhelminapier, misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam en Nederland.

Bay House omvat zes typen appartementen en penthouses:

- Waterfront Residences
- Terraced Residences
- Town Residences
- Maisonettes
- Penthouses
- Royal Penthouses

Deze vermelding heeft betrekking op de ‘Waterfront Residences’, voor een specificatie van de andere types in Bay House verwijzen wij u graag naar de overige vermeldingen op deze website.

WATERFRONT RESIDENCES
Bay House biedt 65 Waterfront Residences met adembenemend uitzicht over het water naar de skyline van de Wilhelminapier.

Deze appartementen variëren in grootte en dat geldt evenzeer voor de buitenruimte waarover zij alle beschikken. Voor de Waterfront Residences op de vierde en negende verdieping bestaat de optie om voor een groter appartement te kiezen: we bieden u daar de mogelijkheid om meerdere appartementen aan elkaar te koppelen.

SPECIFICATIES
Aantal woningtypen: 11, waarvan 8 optioneel in Signature beschikbaar
Gebruiksoppervlakte: variërend van circa 80 m² tot 185 m²
Buitenruimte: variërend van circa 10 m² tot 30 m²

ROUGH OR SIGNATURE?
Alle appartementen zijn standaard beschikbaar in Rough; Rough is vergelijkbaar met een casco oplevering: u bent geheel vrij om uw eigen indeling te maken, u regelt zelf het interieurontwerp en de afbouw van uw appartement.

Het merendeel van de appartementen is optioneel als Signature beschikbaar, dat wil zeggen bouwkundig afgebouwd naar ontwerp van één van onze interior designers.

Bij de Signature optie is het appartement voorzien van binnenwanden, elektra, gestucte wanden en plafonds, binnendeuren van Bod’or en een uitgebreide basisinstallatie domotica. Inbegrepen zijn tevens stelposten voor de keuken, het sanitair en tegelwerk van Tweede Kamer Interieurs (TKI). De keuken en binnendeuren worden na oplevering geplaatst. Uiteraard kan hierbij rekening worden gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren.

PARKEREN
Voor elk appartement zijn optioneel één of meer vaste parkeerplaatsen te koop in de ondergelegen parkeergarage. Zelfs valet parking is mogelijk!

DISCLAIMER
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project Bay House. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks heeft alle informatie nadrukkelijk een indicatief karakter en is deze ‘onder voorbehoud’; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten en het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

VERKOOP EN INFORMATIE
De verkoop vindt collegiaal plaats tussen R365|Christie’s International Real Estate en Hulstkamp Makelaars enerzijds en Frame Vastgoed|Cool Capital Makelaars anderzijds.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 450
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Hulstkamp Makelaars

Kralingse Plaslaan 98
3061DG Rotterdam (Zuid-Holland)
T: 010-2250822
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rijnhavenkade in Rotterdam?