Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk intiem wonen in een groene oase op een door water omringd erf?

Dan is nieuwbouwproject Dyckstede met 14 unieke nieuwbouwwoningen aan de Middeldijk in het aan de Maas gelegen gezellige Barendrecht zeker iets voor u.

Verkoopstukken
Het verkoopmateriaal is te downloaden via de projectwebsite. Inschrijven voor de woning van uw voorkeur kan via het inschrijfformulier tot en met vrijdag 2 december 13.00 uur. Na de sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen.

Dyckstede
Het project ligt op een beschut en door water omringd erf onderaan de alom bekende Middeldijk. Hier komen 14 unieke nieuwbouwwoningen onderverdeeld in 6 Verandawoningen met tuin en terras, 4 Terraswoningen, 2 nieuwbouw Hoekwoningen met terras en 2 Starterswoningen (2^1-kap) met terras. Het door bomen omringde terrein (waardoor veel privacy) is bereikbaar via de entree aan de dijkzijde en geeft toegang tot het groene collectieve terrein (maar liefst ca. 2.452m2), waardoor de “boerenerf-gedachte” zoveel als mogelijk behouden blijft. Het binnengebied is naast al het groen voorzien van 24 parkeerplaatsen en 14 individuele bergingen.

Met name voor Barendrechters een unieke kans om binnen de gemeente een duurzame nieuwbouwwoning te kunnen kopen!

Duurzaamheid
Het voordeel van nieuwbouw is de uiterst efficiënte invulling van de energievraag en het daardoor beheersbaar houden van de energiekosten.

De woningen in Dyckstede hebben energielabel A+++ en zijn gasloos, volledig geïsoleerd en Bijna Energie Neutraal (BENG) onder andere door:
- aardwarmte voor verwarming, koeling en warm water (bodemwarmtepompinstallatie)
- vloerverwarming en vloerkoeling
- pv-panelen op het dak voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten
- balansventilatie met warmteterugwinning

Optioneel is een energiepakket af te nemen waardoor u nog meer grip krijgt op de maandelijkse energielasten!

VERANDAWONINGEN:
- Woonoppervlakte ca. 147m2
- Buitenruimtes ca. 55m2 t/m 62m2
- Inhoud ca. 684m3 t/m 709m3
- Energielabel A+++

De zes Verandawoningen zijn uniek vanwege de extra verdiepingshoogte (3m op de begane grond en 5,14m op de verdieping), de vele lichtinval via de aanwezige vides, de lichtstraat in het dak en zelfs een glazen loopbrug op de verdieping. Aan de achterzijde bevinden zich de veranda’s en de tuinen. Aan de voorzijde heeft iedere woning ook nog eens een eigen privéterras.

De basiswoning is uitgevoerd met riante living, slaapkamer, badkamer en separaat toilet op de begane grond (totale oppervlakte BG maar liefst 89m2) en een vrij indeelbare verdieping. U kunt optioneel ook kiezen voor een meer traditionele inrichting met royale living op de begane grond en drie slaapkamers en badkamer op de verdieping terwijl wel de aansluitpunten op de begane grond aanwezig blijven voor als u in de toekomst toch beneden zou willen slapen en badderen!

Koopsom indicatie vanaf € 652.500 tot € 677.500 v.o.n.

TERRASWONINGEN:
- Woonoppervlakte ca. 168m2
- Buitenruimtes ca. 35m2 t/m 69m2
- Inhoud ca. 718m3 t/m 751m3
- Energielabel A+++

De vier Terraswoningen zijn uniek vanwege de extra verdiepingshoogte (3m op de begane grond en 4,38m op de 2e verdieping) en de vele lichtinval via de aanwezige vides. Twee woningen zijn in basis voorzien van een dakkapel aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de terrassen, en aan de voorzijde heeft ook iedere woning een eigen privéterras.

De basiswoning is uitgevoerd met riante living op de begane grond (totale oppervlakte BG maar liefst 81m2!). Drie slaapkamers, badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping en een vrij indeelbare ruime zolderverdieping met dakraam. U kunt optioneel ook kiezen voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Koopsom indicatie vanaf € 680.000 tot € 692.500 v.o.n.

HOEKWONINGEN:
- Woonoppervlakte ca. 80m2 t/m 88m2
- Terras ca. 15m2 t/m 24m2
- Inhoud ca. 368m3
- Energielabel A+++

De 2 hoekwoningen liggen op de kop van de nieuwbouw Terraswoningen. Deze woningen hebben de woonkamer/keuken op de begane grond met terras, 2 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en vrij indeelbare zolder op de 2e verdieping.

Koopsom indicatie € 354.500 v.o.n.

STARTERSWONINGEN:
- Woonoppervlakte ca. 63m2
- Terras ca. 13m2
- Inhoud ca. 245m3
- Energielabel A+++

De 2 starterswoningen (2^1-kap) liggen op de kop van het bergingsblok. Dit woningtype heeft de woonkamer/keuken op de begane grond met terras en de slaapkamer en badkamer op de verdieping.

Koopsom indicatie € 249.500 v.o.n.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 718
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 26
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 125
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 718
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 26
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 125
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars