Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de prestigieuze nieuwbouwtoren POST aan de beroemde Coolsingel in Rotterdam bieden wij dit exclusieve vier-kamer appartement van ca. 116 m² op één van de hoogste verdiepingen (41e) van deze toekomstige skyscraper van internationale allure aan.

ENKELE PLUSPUNTEN
+ bouw is gestart
+ energielabel A, ondermeer WKO installatie, vloerverwarming- en koeling
+ extra hoge plafonds
+ diverse internationale architectuurprijzen gewonnen
+ spectaculair zicht over wereldstad Rotterdam
+ toparchitect Eran Chen van ODA Architecture uit New York
+ project POST is een combinatie van vijf sterren hotel, spectaculaire appartementen, hoogwaardige horeca en gevarieerde retail
+ de allermooiste centrale entree: de oude hal van het voormalige Postkantoor (zie artist impressions)
+ optioneel faciliteiten van het vijf sterren hotel dat deel uitmaakt van POST

POST
POST, een multifunctioneel concept met een hotel, spectaculaire appartementen, hoogwaardige horeca, gevarieerde retail en een publieke doorgang voor aansluiting van de Rodezand met de nieuwe Coolsingel.

Even verbindend als ambitieus. Even toegankelijk als majestueus: het postkantoor is een icoon dat zich veel te lang verdekt heeft opgesteld. Eindelijk wordt het gebouw weer in ere hersteld zodat het mee kan in de internationale beweging van de allesomvattende stad.

Het postkantoor was decennialang het toonbeeld van bedrijvigheid en noeste arbeid. Dat gaat het weer worden. En meer. POST wordt een fonkelend sieraad aan een groener, toegankelijker Coolsingel. Met een prachtige toren die de Rotterdamse skyline nog spannender maakt.

Het postkantoor is met het gemeentehuis en het beursgebouw één van de drie gebouwen aan de Coolsingel die de Duitse bombardementen heeft doorstaan. Mede daarom heeft het een bijzonder plekje in het hart van iedere Rotterdammer.

Om het postkantoor met succes nieuw leven in te blazen, is het van groot belang met respect en begrip om te gaan met de bijzondere geschiedenis van het gebouw, maar het tegelijkertijd in te zetten als levendig nieuw middelpunt van deze unieke locatie.

De woontoren zal het open binnenhof overspannen, evenals de Rodezand-vleugel aan de achterzijde van het gebouw. De toren van ca. 150 meter hoog is de uiting van een sterk verfijnde nieuwe kijk op zowel het stadsleven als de architecturale onderdelen van het postkantoor, waarmee de elegantie van de centrale hal wordt voortgezet in de toren. Deze moderne toevoeging aan de verzameling gebouwen en monumenten in de Coolsingelbuurt zal hun bijzondere nalatenschap voortzetten.

Aan de Rodezand komt de entree voor de woningen, recht tegenover het Timmerhuis. De woontoren omvat 305 luxe appartementen. Veel woningen zijn uniek en dat resulteert in 70 verschillende woningtypen. Vanaf de 23ste verdieping zijn de koopwoningen gesitueerd. Elke woning beschikt over een ruim balkon en een geweldig uitzicht over de stad.

** DE BOUW IS GESTART! **

Een impressie:

BEGANE GROND
De allermooiste centrale entreehal: die van het voormalige, monumentale Postkantoor

41e VERDIEPING
Welkom op de 41e verdieping met spectaculair uitzicht over wereldstad Rotterdam!

Entree

Living ca. 44 m² met open keuken

Drie slaapkamers van ca. 21, 12 en 8 m²

Twee badkamers

Balkon ca. 7 m²

Inpandige berging

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Bel of mail ons om een afspraak op ons kantoor te maken, waarbij wij u alle ins-and-outs kunnen vertellen over dit spectaculaire appartement.

Bezichtigen is uiteraard niet mogelijk, project POST is nog in aanbouw maar u bent op afspraak van harte welkom op ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 351
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 351
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hulstkamp Makelaars