Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beschikbaar binnen Finishing Touch:
Herenhuis (7,30 m breed), Bouwnummer 13

Start bouw Maart 2023!

Kijk voor alle documentatie op de projectwebsite essezoom-finishingtouch.nl

-------------------

FINISHING TOUCH
Comfortabel leven aan de rand van een nieuwbouwwijk die nagenoeg af is. Finishing Touch, de allerlaatste fase van Esse Zoom is in verkoop. Dit is de laatste kans om jouw nieuwbouwwoning te kopen in de wijk Esse Zoom binnen Nieuwerkerk aan den IJssel (Gemeente Zuidplas). Dit sluitstuk van de wijk ademt groen, is omgeven door water en voelt ruimtelijk aan door haar breed opgezette lanen. In Esse Zoom woon je ruim en kindvriendelijk op een locatie waar alle voorzieningen vlakbij zijn. Alle 25 woningen zijn van binnen comfortabel en uitgevoerd met vloerverwarming en -koeling, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor is jouw woning klaar voor de toekomst! Door de ruime keuze in woningaanbod kan jij in Finishing Touch de woning vinden die bij jou past. Zo is er keuze tussen rijwoningen, herenhuizen (met een breedte van 7,30 meter), verschillende typen twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. Het is aan jou om een woning te kiezen die bij jou past.

-------------------

HERENHUIS (7,30 m breed)

Geniet met volle teugen van de ruimte om je heen met een woningbreedte van maar liefst 7.30 meter. Deze extra brede en diepe herenhuizen bieden genoeg comfort voor het hele gezin. De functionele breedte van de woningen zorgt er ook voor dat er verschillende indelingsvarianten mogelijk zijn. Kies je voor een extra slaapkamer of de luxe van een walk-in closet? Standaard zijn deze woningen uitgerust met een zeer riante woonkamer, beschik je straks over 4 royale slaapkamers en kun je de zolder nog naar wens tot slaapkamers, werkkamer of atelier omtoveren.

KENMERKEN
• Energieneutrale woningen
• Vloerverwarming & -koeling
• Inclusief complete badkamer en toilet
• Riante keukenruimte

INDELING
Begane grond
• Riante keuken
• Trap in de hal
• Tuin met berging

Eerste verdieping
• 4 Ruime slaapkamers
• Tweede toilet
• Royale badkamer

Tweede verdieping
• Volop ruimte
• Vrij indeelbaar

KEUKEN EN SANITAIR

Wij geloven in een compleet product. Daarom zijn de woningen in Finishing Touch standaard uitgerust met een keukencheque en badkamer en toilet. Wat betekent dit concreet? De woningen in Finishing Touch zijn standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Een impressie hiervan is weergegeven in de sanitairbrochure. Tegen een meerprijs is het mogelijk de badkamers en toiletten te “upgraden”. Uiteraard is het ook mogelijk de badkamers en de toiletten casco op te laten leveren. Houdt in dit geval wel rekening met de woningborg garantie. Daarnaast zijn de woningen in Finishing Touch ook standaard voorzien van een keukencheque. Het is mogelijk deze keuken in te leveren bij de projectkeukenleverancier. Indien je de keuken niet afneemt bij de projectkeukenleverancier ontvang je de helft van de stelpost retour.

VOORDELEN VAN NIEUWBOUW
Er zijn tal van voordelen te nomen om te investeren in een nieuwbouwwoning in Finishing Touch. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

Energiebesparing
Om het energieverlies van de woning zo veel als mogelijk te beperken zijn verschillende duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Bovendien zijn de woningen gasloos.

Comfortabel Wonen
De woningen in Finishing Touch zijn goed geisoleerd en zijn uitgerust met een bodemwarmtepomp, vloerverwarming, mechanische ventilatie (met wtw), douche wtw, en triple glas. Hierdoor geniet je van een prettig en gezond binnenklimaat.

Financieel Aantrekkelijk
Voor een nieuwbouwhuis betaal je geen overdrachtsbelasting, je koopt de woning namelijk vrij op naam.

Ruimtelijk
Alles in het huis voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen (bouwbesluit).

Nieuw
Alles aan de woning is nieuw. Jij bent namelijk de allereerste bewoner!

Op Maat
Op basis van de vele mogelijkheden in kopersopties koop jij jouw droomwoning die echt bij jou past.

DISCLAIMER
Bij het samenstellen van deze verkoopinformatie en (plattegrond)tekeningen zijn we nauwkeurig te werk gegaan, aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen, evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de verkoopinformatie en (plattegrond)tekeningen verstrekte informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 510
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 72
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 164
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.8
Tuin breedte 7.3
CV ketel combi Ja
Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 510
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 72
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 164
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.8
Tuin breedte 7.3
CV ketel combi Ja
Aantal slaapkamers 5

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Kok Makelaars