Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Slechts zelden beschikbaar!
Ligplaats (21,5 x 5,5 meter) voor een nieuw te bouwen woonark op een unieke locatie. Op basis van de huidige richtlijnen zou een woonark van 17 x 4,50 en maximaal 3 meter vanaf de waterlijn tot de mogelijkheden behoren. Dit zou betekenen dat er slechts 1 woonlaag mogelijk is. Inmiddels is de vraagprijs verlaagd op basis van deze nieuwe maatvoering.

Leidschendam is zeker zomers één en al gezelligheid met diverse restaurantjes en horeca gelegen rond de sluisjes. Dit alles is op loopafstand van deze fantastische ligplaats waar u uw eigen woonark kunt laten bouwen.

Slechts 1 brug verwijderd van de Vliet. Vanuit hier vaart u met de boot binnen een half uur naar Den Haag, maar ook naar Leiden en/of de Kaag. Of u maakt met de fiets een lekkere tocht door de weilanden naar deze plaatsen. Landelijk wonen maar wel met alle voorzieningen van de grote stad in de nabijheid.

Dit is uw kans om vrijstaand te wonen op een meer dan geweldige locatie. De ligplaats is geheel voorbereid en voorzien van een houten berging met aansluitingen voor alle voorzieningen zoals, gas, water en aansluiting op de riolering. Voor de deur tevens een ruime zonnige kadetuin.

De kosten van de ligplaats bedragen € 695,- per jaar te betalen aan Hoogheemraadschap van Rijnland.
De kosten voor de tuin inclusief berging is € 620,- per jaar te betalen aan de gemeente Leidschendam

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Oplevering op korte termijn mogelijk;
• Notaris Matzinger Eversdijk in Den Haag.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.Kenmerken

Algemeen

Soort woning Ligplaats

Woningdetails

Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 250

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 34
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17
Tuin breedte 2
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Ligplaats

Woningdetails

Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 250

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 34
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17
Tuin breedte 2
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Diva Makelaars

De nieuwste woningen in Leidschendam