Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de Kop van Drenthe in het plaatsje Een vind je 'Buitengoed Drentse Vennen', een kleinschalig bungalowpark dat zich kenmerkt door een beschutte ligging in een afwisselend landschap van bos, heide en vennen.

Er zijn hier 15 gefundeerde recreatiewoningen op kavels van +/- 333 tot 532 m2. Vier verschillende duurzame, comfortabele en luxe modellen recreatiewoningen op eigen grond met een woonoppervlakte van 60, 80, 90 of 100m2.
Uniek aan deze kavels met recreatiewoningen is het 2,4 hectare natuurgebied met heide, bos, een ven en een ecologische verbindingszone. Dit gebied kent een hoog landschappelijke waarde en wordt bij aankoop voor 1/74 deel eigendom van de koper. De zogenoemde mandeligheid.

Voorzieningen en omgeving
Op het park is een dierenweide, receptie met terras en sport- en spelgelegenheid. Bij de receptie kun je terecht voor fietsverhuur, broodjesservice en toeristische informatie.

Vanuit je recreatiewoning zijn er uitstekende mogelijkheden om diverse activiteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, varen en uitstapjes maken in dit veelzijdige deel van Drenthe. Of natuurlijk om de drie noordelijke provincies te verkennen en vervolgens te genieten van de weldadige rust in je recreatiewoning.

Op fietsafstand liggen de gezellige brinkdorpen Norg en Roden met tal van voorzieningen zoals diverse winkels en restaurants, musea, subtropisch zwembad en een golfbaan. Op loopafstand bevinden zich het Ronostrand (een recreatieplas met zandstrand) en een ruitercentrum.

Maar ook in de nabije omgeving valt er genoeg te beleven. Maak tripjes naar Groningen, Assen en Drachten of maak een dagtrip naar Schiermonnikoog. Heerlijk een dag shoppen, cultuur snuiven, musea bezoeken, lekker eten, rondvaarten maken, etc. Of wat dacht je van de watersportmogelijkheden die het Leekstermeer je biedt!

Waan je dus echt in een andere omgeving! Buitengoed Drentse Vennen ligt op zo’n 150 km van Amsterdam.

De modellen
Met zorg en aandacht zijn de modellen ‘Drentse Vennen’ tot stand gekomen. Het open karakter, door de grote raampartijen, zorgt voor een adembenemend zicht op de omgeving, allemaal met het terras op het zuiden.

Duurzaam en energiezuinig?
De recreatiewoningen zijn goed geïsoleerd, voorzien van HR+++ glas, volledig elektrisch en standaard voorzien van 12 zonnepanelen. Afhankelijk van het gebruik van de recreatiewoning kun je het aantal zonnepanelen uitbreiden en eventueel voorzien van een warmtepomp.

De gevels worden bekleed met een hoogwaardig en duurzaam composietmateriaal, geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong: cement, water en houtvezels. Dit zorgt voor een mooie hedendaagse uitstraling.

Turn-key oplevering met o.a. :
• Vloerverwarming
• PVC-clickvloer
• Keuken met inbouwapparatuur
• Volledig ingerichte badkamer en (separaat) toilet
• LED-spots binnen en buiten
• Tuinaanleg
• Berging

Prijsrange
De gefundeerde recreatiewoningen 'Drentse Vennen' en kavels koop je VRIJ OP NAAM exclusief 21% BTW:
• Model 1 - 60 m2 - 2 personen vanaf € 139.000,-
• Model 2 - 80 m2 - 4 personen vanaf € 169.000,-
• Model 3 - 90 m2 - 4-6 personen: vanaf € 172.900,-
• Model 4 - 100 m2 - 4 tot 6 personen: vanaf € 183.000,-

De prijzen voor de kavels zijn afhankelijk van het aantal m2 en zijn beschikbaar vanaf €68.369,50 exclusief 21% btw

Investeren?
Ga je investeren in je eigen vakantieplezier en genieten van de rust en ruimte of ga je investeren door de woning te verhuren? Bij verhuur of gedeeltelijke verhuur heb je de mogelijkheid de BTW van 21% (deels) terug kunt ontvangen. De woningen zijn het gehele jaar door zeer goed verhuurbaar. Dat kunt u in eigen beheer doen, maar ook overlaten aan parkbeheer. Zij zorgen o.a. voor de marketing, de verhuur en de schoonmaak, parkbeheer en algemene faciliteiten. De parkkosten bedragen ongeveer € 1.650,- per jaar.

Maatwerk en opties?
Geen probleem! Wil jij bijvoorbeeld een extra slaapkamer? Optioneel zijn er aanpassingen te doen in het ontwerp. Voorzien van alle luxe? Stijlvol en luxueus ingericht? Wij ontzorgen je graag! Kies voor een van onze interieurpakketten of andere opties om er jouw droomhuis van te maken. Denk bijvoorbeeld aan; keuken of badkamer volledig naar eigen wens, een sfeerhaard, hottub in de tuin, etc. Wij informeren u graag.

Geïnteresseerd?
Klik aan de rechterzijde op ‘contact met de makelaar’ en maak een afspraak. We nemen graag een kijkje met je op het park. Vanaf medio april is het tevens mogelijk om drie demo modellen te bekijken.

Aan eventuele onvolkomenheden in bovenstaande kunnen geen aanspraken worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 389
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 389
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Aangeboden door:

MakelaarsOffice