Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Net onderhouden Vision Velthorst (836) chalet incl. kavel op EuroParcs Zuiderzee aan het Veluwemeer! 

Bekijk hier de video!

Het object beschikt over in totaal 3 kamers. De leefruimte beschikt over een ruime eet- en zithoek. Via de schuifpui hebt u direct toegang tot het terras en dit brengt extra licht naar binnen. Direct aan de leefruimte grenst de open keuken, heerlijk voor het gezellig bijeen zijn met familie en/of vrienden! Deze complete keuken heeft een moderne uitstraling en is compleet uitgevoerd met een koelkast (inclusief vriezer), combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Met 2 slaapkamers biedt dit object slaapplaatsen voor vier personen. In de ouderslaapkamer staat een ruim 2-persoonsbed met kasten aan beide zijden. De tweede slaapkamer heeft 2 losse bedden met ook voldoende kastruimte.

De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een ruime douchecabine, een brede wastafel (inclusief opbergruimte), toilet en een radiator. TV zenders worden ontvangen via een CAI-aansluiting en ook is er beschikking over het internet. Het object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken). De tuin ziet er zeer verzorgd uit en is gemakkelijk in onderhoud. Het biedt plaats voor een gezellig tuinsetje. Hier kan men dus heerlijk van de (warme) zomerdagen genieten. airco is aanwezig. 

Europarcs Zuiderzee
Het park biedt veel luxe en voor ieder wat wils. Er is een overdekt zwembad met sauna, cafe, restaurant, beachclub, jachthaven en nog veel meer. Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt het vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
Heeft dit object uw interesse gewekt, dan laten wij het graag aan u zijn tijdens een bezichtiging.

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 42

Overige

CV ketel Ja
Eigen grond Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 300
WC in badkamer Ja
Aantal badkamers 1
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Goed
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 42

Overige

CV ketel Ja
Eigen grond Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 300
WC in badkamer Ja
Aantal badkamers 1
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Goed
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar