Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De allerlaatste 3 percelen van het Beach Resort Makkum gaan nu bebouwd worden!

Er zullen één vrijstaande en twee geschakelde villa’s gebouwd worden op de Middelgronden.

De percelen grenzen aan het water. Met de boot vaart u zo het IJsselmeer op. De voorzijde grenst aan een speelweide. Het receptiegebouw met o.a. een snack corner, fitness en midgetgolf ligt op nog geen 50 meter. Het strand is gelegen op circa 5 minuten lopen.

De woningen zullen qua uiterlijk veel lijken op de reeds gebouwde woningen. Echter zullen deze woningen aanzienlijk luxer, ruimer en comfortabeler worden. Het oorspronkelijke ontwerp is door bouwadviesbureau Mark de Witte volledig aangepast, waarbij de wensen van de gasten en de eisen van de huidige tijd vertaald zijn in deze comfortabele woningen. Vandaar de toevoeging “Royale”. Door het aanbieden van een aantal aantrekkelijke opties kan de woning volledig naar uw wensen gebouwd worden. Het gerenommeerde bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum zal de woningen gaan bouwen.

Indeling: de zijentree geeft toegang tot de centrale hal met toegang tot de berging en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de grote vensters met openslaande deuren. U hebt zicht op het open vaarwater. De vensters in de zij- en achtergevel trekken het buiten nog meer naar binnen. De open keuken biedt voldoende ruimte voor de eethoek. Er is rekening gehouden met een stelpost voor de keuken van € 5.000,-. De berging is via de keuken te bereiken en is voldoende ruim voor het bergen van proviand, fietsen en de surfplank.
1e verdieping: de overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een ruime berging die bijvoorbeeld als eigenaarsberging gebruikt kan worden. De badkamer is van alle gemakken voorzien: ligbad, douchecabine en tweede toilet.

Tussen het IJsselmeer en het historische dorp Makkum, op een uniek schiereiland vindt u het Beach Resort Makkum. In 1990 is er aangevangen met de bouw van de eerste vakantiewoningen op deze unieke locatie. Inmiddels is het gegroeid tot meer dan 460 wooneenheden en nadert het zijn afronding. Door deze groei is ook het aantal voorzieningen gegroeid waardoor er in combinatie met de jachthaven, het strandhotel de Vigilante en de camping de Holle Poarte, een fantastisch recreatiegebied is ontstaan.

De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen in bouwkosten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Makelaardij Gros BV

Papiermolenstreek 2
8754GE Makkum (Friesland)
T: 0515 232550
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Middelgronden in Makkum?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis