Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Plan Middenmeer te Stavoren

Door Mandess Vastgoed wordt op deze locatie in Stavoren 49 woningen en 32 ligplaatsen met parkeerplaats en terras – waarvan 26 met berging – gerealiseerd.

De nieuwbouw vindt plaats nabij het centrum van Stavoren, waar zich inmiddels de Coop supermarkt al heeft gevestigd. Daarmee krijgt Stavoren een fraaie uitbreiding die breed gedragen wordt door zowel de Gemeente , de Provincie, als de plaatselijke bevolking. Één van de grote voordelen van deze plek is dat er zo via de sluis het IJsselmeer op gevaren kan worden.

Een woning in dit plan in de historische waterstad Stavoren is een uiterst waardevol bezit en heeft een permanente en recreatieve woonbestemming op eigen grond inclusief een eigen ligplaats met een groot mandelig water.

In het plan Middenmeer worden permanente LIGPLAATSEN MET BERGING en Parkeerplaatsen voor de verkoop gerealiseerd. Deze ligplaatsen zijn uitermate geschikt voor de zeiler die van comfort, rust en gezelligheid houdt.
In deze haven komen 32 permanente eigen ligplaatsen waarvan 26 met eigen berging voorzien van water en stroom en eventueel een eigen parkeerplaats.

De bijgebouwen kunt u uitbreiden met sanitaire voorzieningen en een luxe afwerking. Door het uniek concept, uitstraling en ligging mag de Stadshaven na voltooiing als één van de meest unieke zeilhavens van Nederland beschouwd worden.

De woningen gesitueerd aan de Bleeck – de zogenaamde KADEWONINGEN - hebben zowel een permanente als recreatieve woonbestemming, met of zonder ligplaats. De Dijk- en Waterwoningen gesitueerd ten zuiden van het plan hebben alle een eigen ligplaats en kunnen of een permanente , of een recreatieve woonbestemming ontvangen, zodat het als een bijzondere belegging kan worden gezien. Iedere eigenaar krijgt een sleutel/pasje van één van de toegangsbruggen waarmee deze zelf bediend kan worden.

In de luxe DIJKWONINGEN aan de Meerweg kunt u wonen en recreëren aan het water op een toplocatie. Hier heeft u een riant uitzicht en een aanlegplaats waar u uw boot aan eigen kavel kunt aanmeren.
Deze dijkwoningen met een riante en nautische uitstraling worden uitgevoerd in 2 uitvoeringen. De woningen zijn elk geschikt voor 6 personen. De dijkwoningen hebben zowel een permanente als recreatieve woonfunctie; dit laatste kan u fiscale voordelen bieden.

In het Plan Middenmeer worden tevens halfvrijstaande en vrijstaande woningen gerealiseerd in het luxe segment. Deze WATERVILLA'S komen op een toplocatie met een eigen aanlegplaats of insteekhaven voor uw (zeil)boot.
Om de toekomstige bewoners optimale keuzevrijheid te bieden, kan op deze locatie de eigen woning ontworpen worden samen met de architect. Hier is dus alle vrijheid om eigen wensen te realiseren, mits deze voldoet aan het geldende bestemmings- en beeldkwaliteitsplan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 400

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Marian Peters Makelaardij

Voormors 22
7468HA Wierden (Overijssel)
T: 06-34089668
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Bleeck in Stavoren?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis