Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar uw eigen plek in de wateren nabij Grou, waar u zich na een korte boottocht in een oase van rust en privacy bevindt? Dan is dit eiland met ligplaats voor een luxe woonark voor u een unieke kans!
Aan de rand van het prachtige Nationaal park De Âlde Feanen liggen drie eilandjes en één schiereiland. Deze privé-eilandjes liggen in een binnenmeertje grenzend aan de Sitebuurster Ee nabij Grou. Ze zijn uitsluitend per boot bereikbaar. Er zijn inmiddels 3 eilandjes verkocht en bij elk eilandje is een luxe, onder architectuur gebouwde woonark komen te liggen. Deze arken zijn hoogwaardig uitgevoerd met veel glaspartijen en terrassen rondom, zodat er een fantastisch uitzicht over het water en de weilanden is. De woonarken zijn aangesloten op elektriciteit, water en riolering.
Als koper van dit unieke plekje wordt u eigenaar van bijna 4.000 m2 grond en water.
De woonark is niet bij deze plek inbegrepen en dient separaat te worden aangeschaft. U bent vrij in uw keuze van woonark, deze ark dient natuurlijk wel binnen het huidige beeldkader te passen.
De drone video is zeker het bekijken waard, deze geeft een prachtig beeld van de eilandjes en hun direkte, waterrijke omgeving. Geïnteresseerd geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan voor meer info of een vrijblijvende boottocht naar It Eilân.
Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,woonboot
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 507
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 3750
Dak opmerking Dak materiaal: kunststof
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Makelaardij Mid-Fryslan - Grou

Parkstraat 2
9001AT Grou (Friesland)
T: 0566 - 62 27 76
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de It Eilan in Goengahuizen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis