Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Eigen ligplaats, meerdere terrassen en volop gezelligheid rondom de recreatiewoning. Dat zijn kenmerken die deze fijne recreatiewoning perfect omschrijven!
Bereikbaar met de auto en een prachtige locatie aan de staande mastroute. Deze bungalow ligt op een kleine afstand van het centrum van watersportdorp Grou dat met de auto, fiets maar ook met een pondje makkelijk te bereiken is. U kunt hier heerlijk vertoeven en genieten van de watersport maar ook van de rust rondom.
De bungalow is volledig geïsoleerd en beschikt over een open keuken. De vele ramen zorgen voor veel licht en door de schuifpui is het terras een verlengstuk van uw woonkamer. Rondom de bungalow bevinden zich houten vlonders waar meerdere terrassen op kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast bevindt zich achter de heg nog een grasveldje die nog bij de huidige terrassen getrokken kan worden om zo de tuin optimaal uit te breiden! Tevens bevindt zich in de tuin een berging van hout. De parkeerplek bij de bungalow geeft voldoende ruimte voor meerdere auto's.
Deze recreatiewoning heeft een eigen privé haven, waar naast een ligplaats voor een boot ook een helling aanwezig is waarmee u boten makkelijk het water in kan begeleiden. Door de ligging van de bungalow bent u binnen een mum van tijd op het Pikmeer en de Âlde Feanen. Een ideale plek dus voor liefhebbers van de watersport, zowel op het water als ook met de vishengel aan de kade.
Indeling
Entree, toilet, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer.
Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,bungalow
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 112
Aantal verdiepingen 1

Overige

Dak type Lessenaardak
Aan water Ja
Bungalow Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 503
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Eenvoudig
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Makelaardij Mid-Fryslan - Grou

Parkstraat 2
9001AT Grou (Friesland)
T: 0566 - 62 27 76
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Garde Jagerswei in Grou?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis