Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een eigen recreatieplek/woonschip aan open vaarwater, wie droomt er niet van? Maak dan nu je dromen waar met deze woonark 'De Bark', aan de Folkertsloot, vlakbij Earnewâld en Grou.
Alleen maar water en groen om je heen, dat is toch heerlijk recreëren. De Folkertsloot is open vaarwater, dus 's zomers is er ook de gezellige bedrijvigheid van watersport. De sloep kan aan de steiger naast de ark liggen. Via de helling kan een zeil- of rubberboot zo uit het water worden getrokken.
De ark ligt in eigen water en heeft maar liefst 3 slaapkamers, een zonnig terras van 15 m2, 2 kelders en via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Het totale perceel (grond en water) bedraagt 1170 m2. De 'tuin' is onderhoudsvriendelijk ingericht, dit geeft een heerlijk speelveld voor de (klein)kinderen en is omheind door een natuurlijke bomen wal.
In 1992 is de geheel geïsoleerde ark door fa. Spruyt arkenbouw uit Heerenveen gebouwd. De buitenbekleding is van Red Cedar en Redwood bekleed. In 2017 is de dakbedekking geheel vernieuwd. De ark is aangesloten op water, elektriciteit en riool. Centrale verwarming en een houtkachel zorgen ervoor dat je er buiten de zomer ook altijd warmpjes bij zit. Koken en warm water wordt via gasflessen geregeld. De afmetingen van de opbouw van de ark bedraagt 14 x 5 meter en daarnaast een zonnig terras van 3 x 5 meter. Schaduw op het terras is te maken met een elektrisch zonnescherm. Bij de vraagprijs zit de inventaris en stoffering inbegrepen. Ook een wasmachine en droger maken hier deel van uit. Alle steigers en de trailerhelling zijn van hardhout. Het tuinhuisje wordt als berging van tuinspullen gebruikt. Omdat de woonark alleen per boot bereikbaar is, huurt de huidige eigenaar een parkeerplaats voor de auto en een ligplaats voor de 'overzetboot' in Earnewâld.
Indeling; Entree, hal met toegang tot kelder, toilet, badkamer, 3 slaapkamers, woonkamer met open keuken, deels overdekt terras.
Wilt u uw droom laten uitkomen en fijn kunnen genieten van water(sport), ruimte en een eigen plek met veel privé-grond erbij? Laat u dan eens bij deze ark brengen voor een vrijblijvende bezichtiging.
Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,woonboot
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 228
Aantal verdiepingen 1

Overige

OlieCV Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1170
TypeCV ketel eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: bitumineuze dakbedekking
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking c.v.-ketel

Makelaardij Mid-Fryslan - Grou

Parkstraat 2
9001AT Grou (Friesland)
T: 0566 - 62 27 76
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Folkertsloot in Earnewald?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis