Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een unieke locatie aan de buitenrand van het kleinschalige vakantiepark Het Goudmeer staat deze ruime hoogwaardige vrijstaande recreatiechalet van ARCABO type Orlando. Het betreft hier een nieuwe chalet showmodel 2015. Oppervlakte kavel 297 m2. De bos- en heidekavels bieden volop ruimte en privacy en zijn omgeven door groen en water met een pittoresk meertje. Het Goudmeer is gelegen in de prachtige omgeving van het Fochterloërveen en het Drents Friese Wold. Het Goudmeer biedt verschillende faciliteiten zoals restaurant, zwemstrand, tennisbanen en meer.

entree met toegang tot de woonkamer voorzien van open keuken en schuifpui naar terras. Open keuken voorzien van keukeninrichting en bijbehorende inbouwapparatuur. Nette badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en toilet. Inpandige berging met opstelling CV-ketel. De vierpersoons chalet met twee slaapkamers mag het hele jaar voor recreatieve doeleinden gebruikt worden.

De mogelijkheid voor een vaste internet verbinding is aanwezig. U mag deze chalet in eigen beheer verhuren, u heeft geen verplichtingen aan een verhuurorganisatie. Uitstekend beleggingsobject met aantrekkelijk rendement. Actieve stichting voor het onderhouden van het gezamenlijke buitenterrein (servicekosten € 94,- per maand, bijdrage stichting € 50 per jaar) Chalet wordt exclusief inventaris verkocht. Aanvaarding kan per direct. De vraagprijs bedraagt € 89.000 k.k en is gesteld excl. btw; Indien de chalet minimaal 140 dagen per jaar wordt verhuurd dan kunt u de BTW terugvorderen (met een correctie voor privegebruik).

Fochteloërveen
Het Goudmeer ligt bij de ingang van het Fochteloërveen, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het Fochteloërveen is een uitgestrekt hoogveengebied met een bijna oneindige horizon. Hier kunt u genieten van de rust en de ruimte van de bijzondere natuur.

Het Fochterloërveen is een hoogveengebied op de grens van Drenthe en Friesland dat wordt beheerd door de Vereniging Natuurmonumenten. Het hoogveen is ontstaan onder invloed van regenwater en bestaat voornamelijk uit veenmosveen.

Het gebied is erg waterrijk en daardoor een goed broedgebied voor vogels. Er komen dan ook veel bijzondere vogelsoorten voor, waaronder de zeldzame kraanvogel. Prima toeven voor de vogelaars onder ons. Vanuit de bijzondere uitkijktoren (de 7) heeft u een spectaculair uitzicht over het Fochteloërveen. Vergeet beslist uw verrekijker niet!

Drents Friese Wold
Naast het Fochteloërveen vindt u in de omgeving het Nationaal Park Drents-Friese Wold met meer dan 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden.

In het Drents-Friese Wold kunt u te kust en te keur genieten van de natuur. Dit unieke bos- en heidegebied is zeer gevarieerd. Naast het Drents Friese Wold vindt u in de omgeving een zandverstuiving (Aekingerzand), een ven (Grenspoel) en vochtige heidevelden (Doldersum) en het reeds genoemde Fochteloërveen.

Het gebied kent maar liefst 130 wandelpaden en 30 fietsroutes. U kunt er fantastisch fietsen, paardrijden, vogelen en uitkijktorens beklimmen. Een prachtig gebied waar u ontspanning met inspanning makkelijk kunt combineren. Blijft u liever binnen? Op de grens van Drenthe en Friesland ligt het bezoekerscentrum Drents-Friese Wold. In het centrum is een boeiende tentoonstelling te zien over de natuur in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Kinderen kunnen er de natuur beleven met het ‘ontdekmeubel’ en een geurenspectrum. Er kabbelt zelfs een echte beek door het pand.

Zandverstuivingen
In het prachtige natuurrijke gebied rondom Veste Het Goudmeer treft u naast schitterende gebieden ook bijzondere natuurverschijnselen aan. De zandverstuivingen zijn het meest bekend. Deze zijn in Europa zeer zeldzaam en worden ook wel Atlantische woestijnen genoemd. Eigenlijk komen zandverstuivingen alleen maar voor in een Atlantisch klimaatgebied. Maar u treft ze dus ook aan in de buurt van Het Goudmeer. Een ware lust voor het oog!

Steden
Even geen zin in een dagje natuur? Wit u cultuur of gewoon winkelen en een terrasje pikken? Authentieke stadjes waar u even kunt winkelen of een uitstapje kunt maken liggen op nog geen steenworp afstand. Bezoek bijvoorbeeld museumdorp Norg, Veenhuizen (op de nominatie als werelderfgoed), Assen of Groningen stad.

Oftewel: Het Goudmeer biedt voor elk wat wils!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 32
Inhoud woonhuis 105
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 297
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Waterrijk wonen Friesland

Langwarderdyk 16-57
8521NE Sint Nicolaasga (Friesland)
T: 0513 418622
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Weperpolder in Oosterwolde?