Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Toplocatie direct aan de Fluessen.

Op een werkelijk schitterend gelegen locatie tussen en aan de jachthaven en de Fluessen ontwikkelt Waterpark De Koggeplaet vanaf komende winter, na het succes van fase 1 en 2 (15Lakehouses en 3 Havenstudio's reeds gebouwd en bewoond), nog een
3-tal duurzaam gebouwde vakantiehuizen type Lakehouse . Elk Lakehouse heeft een uniek uitzicht over de Fluessen en/of de jachthaven. Oplevering medio 2019.


Geniet vanuit je eigen Lakehouse aan 2 kanten van zicht op het water: aan de voorzijde een prachtig weids uitzicht over het grootste meer van Friesland, aan de achterzijde direct aan de jachthaven (met mogelijkheid ligplaats). Naar keuze uitgevoerd met 2 of 3 slaapkamers.
Lakehouse nr 12 ligt op het uiterste puntje van het schiereiland en heeft een fenomenaal uitzicht over de Fluessen. Lakhouse nr 13 en 14 liggen direct aan de havenkom en hebben een eigen ligplaats.
Omgeven door water en bomen gaan de duurzaam in redceder uit te voeren Lakehouses mooi op in de natuurlijke omgeving. De Lakehouses vallen op door hun fraaie design en hoog afwerkingsniveau.
PRIJZEN
Prijzen vanaf € 159.950,- tot € 199.950,= incl btw.
Tevens een unieke keuzemogelijkheid voor wat betreft het perceel grond: huur met als voordeel een lagere aankoopsom; 30 jaar recht van opstal en/of de ondergelegen grond in eigendom. Wij informeren u graag over deze unieke formule!
WATERPARK DE KOGGEPLAET
Waterpark De Koggeplaet ligt direct aan de Fluessen en beschikt over een eigen jachthaven en een park met 75 vakantieverblijven. Ideaal voor de rustige watersporter die de drukte wil ontwijken maar wel de gezelligheid van nabij gelegen watersportdorpjes en -steden kan opzoeken zoals Heeg, Woudsend en Sneek.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 180
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

MakelaarsOffice B.V.

Poortweg 6
2612PA Delft (Zuid-Holland)
T: 0882331133
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Mardyk in Elahuizen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis