Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE KOOP: 8 stuks nieuw te bouwen luxe recreatiechalets, (Alle 8 chalets in optie/verkocht !) , elk gelegen op een ruim perceel van ca. 330 m² eigen ondergrond. (dit is exclusief de toegangsweg, parkeerplaatsen en paden) De 8 luxe chalets zijn van het merk ARCABO en zijn zeer compleet uitgevoerd, maar kunnen van binnen geheel naar eigen wens worden verfijnd. Het kleinschalige project, genaamd Duurzaam Chaletpark Terschelling, wordt gerealiseerd aan de Molkenbosweg gesitueerd in het dorpje Formerum Noord. Het dorpje Formerum is klein maar toch van alle gemakken voorzien. Zo is er een grote supermarkt (Jumbo Mier) met een eigen bakkerij. Ook zijn dichtbij het park diverse restaurants en snackbars te vinden. Is uw interesse gewekt ? Wacht niet te lang, want het gaat hier om een unieke kans. Heeft u vragen, bel gerust met de makelaar, een complete brochure is op aanvraag beschikbaar ! Koopsom perceel grond, vanaf € 204.600,00 exclusief 6% overdrachtsbelasting en koopsom chalet, vanaf € 155.150,00 inclusief 21% BTW. Foto's op de website geven slechts een impressie weer omtrent de mogelijke uitstraling van uw toekomstige Arcabo chalet. De weergegeven inrichting is niet inclusief ! Tijdelijke aanbieding ! Voor de snelle beslisser geeft de verkoper een korting van 6% op de grondprijs, dit aanbod geldt voor de percelen LV 1 t/m LV 7 !


Het Chalet van het merk ARCABO type genaamd Strandplevier beschikt over een ruime woonkamer, open keukenopstelling, 2 slaapkamers en een ruime compleet ingerichte badkamer.

Het chalet heeft een oppervlak van 45m², dit resulteert in ca. 42 m² bewoonbaar oppervlak.
Het vrijstaande bergschuurtje heeft een oppervlak van 6 m², hierin bevindt zich de complete technische installatie, e.e.a. als uitgebreid omschreven onder het kopje bijzonderheden.

Royale en zonnige aangelegde tuin rondom het chalet aanwezig.

Prijzen per kavel en chalet.

Prijs per kavel LV 1 t/m LV 7 (330m2) € 204.600,- te vermeerderen met 6% Overdrachtsbelasting, Notaris- en kadasterkosten voor rekening verkoper.
Prijs kavel lLV 8 ( 390 m2) € 239.500,- te vermeerderen met 6% Overdrachtsbelasting, Notaris- en kadasterkosten voor rekening verkoper.
Prijs Chalet Strandplevier, zeer compleet uitgevoerd, opgeleverd en geplaatst, vanaf € 155.150,- inclusief 21% BTW.
Het uitmeten van de kavels wordt door het kadaster uitgevoerd, de exacte locatie van de kavel kan hierdoor iets afwijken van het inrichtingsplan.
De aankoop van een kavel kan alleen geschieden in combinatie met de afname van een Chalet Strandplevier geleverd door Recreatieservice Terschelling. De concept koopovereenkomst is op aanvraag beschikbaar. Aanbetaling over kavel en chalet zijn bij notariële akte vastgelegd. De prijsstelling van het chalet met berging is kant en klaar geleverd en geplaatst. Ook is bij de prijs inbegrepen het transport vanaf Nieuwleusen, overtocht boottocht naar Terschelling, het plaatsen, stellen en het aansluiten op elektra, water, riolering en CAI / internet, complet met aanleg van het terras en de tuininrichting.

Planning inzake oplevering Project Duurzaam Chaletpark Terschelling; medio mei 2021, mits alle chalets inclusief ondergrond "tijdig" verkocht zijn.
De overdracht van de kavel zal plaatsvinden via Notariskantoor mr. W.M. Cupido-Smit op West-Terschelling.

Op het Duurzaam Chaletpark Terschelling is nu een beperkt aantal royale kavels van 330 m² te koop met daarop een volledig nieuw een Arcabo chalet, beide in volledige eigendom. Ook is er één extra grote kavel van 390 m² te koop. Er komt geen Vereniging van Eigenaren, wel conformeren de eigenaren zich aan heldere afspraken die maar één doel hebben: samen met uw zeven buren jarenlang onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf op Terschelling. Deze zeer luxe chalets worden gebouwd door Arcabo in Nieuwleusen en geleverd door Recreatieservice Terschelling. Dit servicebedrijf van Theo Polman is leverancier van Arcabo Chalets en staat garant voor vakkundig advies op Terschelling.

Het totale terrein van Duurzaam Chaletpark Terschelling meet ruim 4.250 m². Het totale plan biedt ruimte voor acht ruime kavels, waarvan zeven kavels van elk 330 m² en één extra grote kavel van 390 m². Het chaletpark wordt daarmee bewust kleinschalig gehouden en is exclusief van opzet. Op de kavels komen 8 luxe Arcabo Chalets met een vrijstaande geïsoleerde berging. Het Arcabo chalet van het type Strandplevier is speciaal ontwikkeld voor Duurzaam Chaletpark Terschelling en is een zeer compleet uitgevoerde bungalow/chalet van hoog kwaliteitsniveau. Het comfort maakt de keuze voor niet later maar nu genieten, wel erg gemakkelijk.

Arcabo is een van de grootste producenten van wintervaste chalets in Europa. Al ruim twintig jaar lang brengt dit bedrijf uit Nieuwleusen experts uit de bouwbranche samen om tot in de kleinste details, de mooiste chalets te bouwen. Arcabo staat bekend om het hoge afwerkingsniveau van haar chalets. Aan alles voelt en ziet u dat deze chalets worden gebouwd met zorg en passie.

Het chalet is aardgasvrij !
Met de ontwikkeling van het nieuwe park staat duurzaamheid voorop. De chalets zijn helemaal aardgasvrij en dus klaar voor de verrassend nabije toekomst. Een toekomst waarin aardgasvrij de norm wordt. Op het dak komt een PV-systeem met tien panelen, koken doet u op een inductiekookplaat. Dit is veiliger, duurzamer en gemakkelijker dan koken op gas. U verwarmt het chalet met infraroodpanelen: een stralingswarmte die net zo heerlijk aanvoelt als de zon. Het bespaart ook weer energie en kosten. Het warme water in de keuken komt uit een Quooker. Een zonneboiler van 120 liter met twee collectoren zorgt voor het warme water in de badkamer. De keuken is zeer compleet uitgevoerd, inclusief alle benodigde inbouwapparatuur.

Kavels, terrein en parkeren.
De kavels zijn uniek gelegen en met een oppervlakte van 330 m2 ruim van opzet. De afmeting van de kavels is 15 x 22 meter. Er is één extra grote kavel van 390 m2. Bij fraai weer wacht het terras op het zuiden. Vanuit de omringende tuin geniet u van uw eigen stukje Terschelling. De groenvoorziening op het park en tussen de kavels wordt door een tuin- en landschapsarchitect ontwikkeld. Hierbij worden zoveel mogelijk inheemse planten, struiken en heesters aangeplant. Zo ontstaat er een open structuur met toch genoeg ruimte voor privacy.

Genieten van uw eigen tuin
Tuinonderhoud vraagt tijd en kennis. Maar u hebt geen omkijken naar het onderhoud van de tuin. Het complete tuinonderhoud ligt in handen van een
professionele hovenier. Zo bent u verzekerd van een mooie en gezonde tuin door de jaren heen. En u hebt de zekerheid dat het chaletpark er in ieder seizoen altijd
supernetjes bijligt. Dat geldt voor uw eigen tuin en die van de chalets om u heen. Een hele geruststelling. Dit betekent wel dat u de kavel niet geheel vrij kunt
inrichten of voorzien van vaste speeltoestellen. Maar natuurlijk zijn uw wensen of plannen altijd bespreekbaar. Uw chalet ligt mooi verscholen. Aan de oostzijde van het park beschermt een strook bos het park. Voor de gemeente Terschelling is dit bos van natuurlijke, landschappelijke en cultuurhistorische waarde. Op het park zelf is aan de zuidzijde een kavel bos aanwezig met dezelfde bescherming als het bos aan de oostzijde. Kijkt u er vooral niet raar van op wanneer het roodborstje op uw terras vriendschap met u wil sluiten.

Parkeren op het terrein.
Ieder chalet krijgt de beschikking over een ruime parkeerplaats van 5,5 bij 3,5 meter bij de entree van het park. Om geluid van auto’s op het park te voorkomen en de groene uitstraling te bevorderen kunt u de auto niet bij het chalet parkeren. De parkeerplaats en de paden op het park worden voorzien van zogenaamde gras(doorgroei)tegels. Een stevige ondergrond maar ook wel weer met een natuurlijke en duurzame uitstraling.

Chalet ‘Strandplevier’ met bijbehorend berging, prettig toeven dus !
Met een netto woonoppervlakte van ca. 42 m² en een totale afmeting (dus inclusief terras) van 13 bij 4.30 meter is het zowel binnen als buiten prettig toeven. Het chalet heeft de maximale maat van bruto 45 m²voor een verplaatsbaar chalet op Terschelling. Het terras is voorzien van een luxe pergola met vijf palen. De tuin is gesitueerd op het zuiden, het vele glas in de gevel en een schuifpui naar het terras zorgen voor veel licht binnen en geeft u een heerlijk buitengevoel.
Specificaties;
Buitenwerks (dit ligt vast):
Stalen I.P.E. Onderstel gecoat in zinkfosforfaat 80 MU
Vloerplaat: 18 mm
Spouw: 20 mm
Vloerisolatie: 110 mm
Totale wanddikte: 124 mm, 90 mm isolatie
Dakisolatie: 80 mm PIR-plaat
Plat dak met EPDM-dakbedekking
Zinken hemelwaterafvoeren
Wandbedekking: Duurzaam Twinson in de kleur schorsbruin met ISI Compact
wit en keralit boeidelen
5 inbouwspots bij het terras en de voorgevel
Kunststof kozijnen en dubbelglas
Verdiepte kozijnen inclusief roosters in kleur
Volledig beglaasde toegangsdeur
De inrichting van uw chalet is een heel persoonlijke keuze. Hoe uw voorkeur er ook uitziet, een prachtige en praktische inrichting waar u zich direct in thuis voelt is altijd mogelijk. Komt u er niet uit? Recreatieservice Terschelling staat u met raad en daad bij.

Hieronder vindt u een complete uitvoering van het interieur zoals dit volgens ons uit kan worden uitgevoerd. Het dient alleen ter illustratie. De prijs zoals genoemd in de brochure is gebaseerd op dit model. De uiteindelijke prijs kan dus afhankelijk van uw keuzes hiervan afwijken. Voor de goede orde zijn we uitgegaan van een tweede slaapkamer met drie slaapplaatsen. De definitieve uitvoering van de binnenzijde bepaalt u zelf bij een bezoek aan de showroom van Arcabo te Nieuwleusen.

Keuken:
Het keukenblok is 3,40 meter lang en en 2,31 meter hoog met luxe hoge bovenkasten, Combi Magnetron RVS ZKC 47901 XU, Vaatwasser ZDT 26050FA volledig geïntegreerd, Inductiekookplaat ZEI6840FBV, Inbouwkoelkast met vriesvak ZBA 14421 SA, Afzuigkap ZHT 610X (Alle apparatuur van het merk Zanussi)
2 Inbouwspots 220V LED, de Quooker verzorgd de warmwatervoorziening in de keuken. Rolgordijn voor raam, garderobe met haken 16 mm.

Woonkamer:
De woonkamer is voorzien van een schuifpui naar het terras, alwaar 5 inbouwspots 220V LED inclusief dimmer. Vinyl vloerbedekking naar keuze tevens Overgordijnen naar keuze, Vinyl behang naar keuze. CAI-aansluiting aanwezig.

Slaapkamer klein:
Boxspring bedden 80 x 200 cm, stapelbed aan 1 zijde inclusief trapje, 2 afgeschuinde schappen boven de bedden, 3 leeslampjes met schakelaar, 1 Bovenkast 1,90 meter lang aan 1 zijde, Railspots, Hotelschakeling, Overgordijnen en Vinyl vloerbedekking, kleur naar keuze.

Badkamer:
Vrij hangend toilet met inbouwreservoir, Douchebak 80 x 120 cm met tegelplateau, Thermostaatkraan douche, Badkamer volledig betegeld, Melkglas in de badkamer, Luxe bad-meubel met verlichting in de spiegel, Mechanische afzuiging en Plafonnière.

Slaapkamer groot:
Boxspringbed 160 x 200 cm, 2 x dubbel schappen naast bed, 2 leeslampjes met schakelaar, Schuifdeurkast, Railspots met dimmer, Hotelschakeling. Overgordijnen en Vinyl vloerbedekking, kleur naar keuze,
Algemeen:
Infrarood verwarmingspanelen aan het plafond, Badkamer voorzien van elektrische radiator.

Vrijstaande Berging:
De berging heeft een afmeting van 6 m2. Dit is de maximale maat voor een berging bij een chalet op Terschelling. De afmeting is 3 bij 2 meter.
Buitenwerk: Wandbedekking: duurzaam Twinson in de kleur schorsbruin en keralit boeidelen, Deur en deurkozijn in hetzelfde grijs zoals de boeidelen, Plat dak met EPDM-dakbedekking, Zinken hemelwaterafvoer.
Binnenwerk: De berging wordt grotendeels gebruikt voor de apparatuur voor het chalet. Dit creëert ruimte in het chalet voor bijvoorbeeld meer kastruimte.
In de berging komt: De meterkast, De HR Solar 120 liter zonneboiler, De Stiebel Elron Elektrische doorstromer, Een aansluiting voor een wasmachine en een droogmachine, verlichting met schakelaar nabij de toegangsdeur en een Elektrische radiator.
Op het dak van de berging komen de twee nero collectoren. Deze zien er exact hetzelfde uit als de zonnepanelen op het chalet.

Voor exacte definitieve uitvoering en kleurkeuzes, kunt u samen met de heer Theo Polman, van Recreatieservice Terschelling, een afspraak maken om langs te gaan bij Arcabo in Nieuwleusen en uw keuzes ter plaatse te bepalen.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 42
Inhoud woonhuis 145
Aantal verdiepingen 1

Overige

Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 330
Kwaliteit object Luxe
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Molkenbosweg in Formerum?

Aangeboden door:

Makelaardij Terschelling