Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U bent welkom om de recreatiewoningen te bekijken en vragen te stellen over het project! Bel gerust en maak een afspraak om de modelwoning te bekijken. De geplande open dag is geannuleerd vanwege de aangescherpte maatregelen in het kader van COVID 19.

Meer informatie is te vinden op: https://www.funda.nl/nieuwbouw/anjum/project-87706241-grote-siege/

Ruime percelen met een prachtig luxe chalet, verbonden aan het Lauwersmeergebied waar men heerlijk kan genieten van de natuur en rust. Er worden in totaal twintig 4 persoons chalets gebouwd midden in het park. Het bijzondere van dit project is dat er een waterweg gegraven wordt, waardoor er een verbinding wordt gemaakt met het Lauwersmeer. Het project is vernoemd naar het park, Grote Siege. Grote Siege komt oorspronkelijk van Groote Siege. Dit is de naam van de vaargeul tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog.

Koopprijs is vanaf €225.000,- excl. btw

De aankoop van een nieuwe vakantiewoning in Nederland is belast met 21% omzetbelasting (btw). Onder bepaalde voorwaarden kan deze teruggevorderd worden van de belastingdienst. Het terugvorderen is afhankelijk van hoe de woning gebruikt wordt.

De chalets worden gebouwd op een betonnen plaatfundering. De recreatiewoningen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een standaard keuken inclusief een inductie kookplaat, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine. De badkamer wordt voorzien van wandtegels, betonnen vloer, toilet, douchecabine en wastafel met spiegel. De woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en het water wordt verwarmd door een elektrische boiler.

De vloeren worden geëgaliseerd en voorzien van pvc. De binnenwanden worden compleet afgewerkt en er is sprake van natuurlijke/mechanische ventilatie. De wanden worden afgewerkt, inclusief saus -en schilderwerk. Ook worden de woningen voorzien van binnendeuren, inclusief hang -en sluitwerk. De buitenafwerking wordt bekleed door middel van zwart Lunawood en fraaie zwarte kunststof kozijnen. De overkapping aan de voorkant is optioneel.

De afwerking van het terras, parkeerplaats en tuin zal de koper zelf moeten regelen en betalen. Wanneer u eigenaar bent van de recreatiewoning bent u verplicht om retributiekosten te betalen, dit zijn parkkosten die elke eigenaar op het park moet betalen. De retributiekosten bedragen €1160,- per jaar.

De recreatiewoning mag je verhuren, dit is echter niet verplicht. De verhuur mag je zelf regelen. Je kunt er ook voor kiezen om hier een partij voor in te schakelen.

Optioneel
De overstek aan de voorkant van de recreatiewoning is optioneel, mocht u de overstek willen realiseren dan is dit mogelijk. Echter dient er dan een vergunning te worden aangevraagd, omdat de woning groter dan 70 m² wordt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte Ja
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte Ja
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag