Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

<h3 style="margin-bottom: 15px; padding-bottom: 5px; border-width: 0px 0px 1px; border-top-style: initial; border-right-style: initial; border-bottom-style: dotted; border-left-style: initial; border-top-color: initial; border-right-color: initial; border-bottom-color: #333333; border-left-color: initial; border-image: initial; outline: 0px; font-weight: normal; font-size: 14pt; font-family: Arial, Geneva, Helvetica, Verdana, sans-serif; color: #ff6f01;">Stacaravan te koop in de Achterhoek</h3>

Deze mooie stacaravan op een prachtig kavel op De Wrange in de Achterhoek is een leuke buitenkans. Er zit een grote vaste U-bank in met een losse stoel en een gezellige haard. 

De eetkamertafel staat half gescheiden van de woonkamer in de keuken. De keuken is een grote U keuken, van alles gemakken voorzien. 

Er zijn 2 slaapkamers met beide vaste kasten. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en kastombouw. De andere slaapkamer heeft 2 aparte bedden.

De badkamer heeft een douche, toilet en wasbak met spiegel.

 

Er zit een leuke veranda voor aan de stacaravan. De tuin is netjes en heeft een schuurtje / berging en de kavel is omheind.

 

Zin om een keer te gaan kijken in deze leuke stacaravan? Maak dan snel een afspraak met ons.

Kenmerken

Algemeen

Overige

Bestaande bouw Ja

De Stacaravanmakelaar

Elkerzeeseweg 45c
4322NA Scharendijke (Zeeland)
T: 06 - 53931840
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rekhemseweg 144 in Doetinchem?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis