Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig luxe Cube Exclusif Plus op Droompark Bad Hulckesteijn in Nijkerk.Mooie lichte woon- en eetkamer met grote raampartijen en deur naar het terras. Er is naast de centrale verwarming een gezellige gashaard die ook buiten voor gezelligheid en warmte op het terras zorgt. Luxe keuken met kookeiland met downdrift afzuigkap en alle inbouwapparatuur. 2 slaapkamersmet op de grote slaapkamer 2 bedden en een walk in closet. De kleinere slaapkamer heeft 2 bedden haaks op elkaar. De badkamer is toegankelijk vanuit de beide slaapkamers en is voorzien van douche, dubbele wastafel en designradiator. Toilet is separaat. De tuin is netjes met een groot terras met de gashaard.
Het park ligt aan het water van het Nijkerkernauw en uitstekend geschikt voor de watersportliefhebbers. Wij laten het graag aan u zien in een bezichtiging en vertellen u de mogelijkheden van de verhuur.

Kijk voor meer informatie ook op de Website bij dit chalet:https://uwtweedehuismakelaar.nl/aanbod/?pid=94&alias=Bad-Hulckesteijn-EUR127500&wplview=prop...

Uw Tweedehuismakelaar

 Makelaar in stacaravans, chalets en bungalows en vakantiehuizen op alle Droomparken.

Uwtweedehuismakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte chalets en de vrije kavels op de droomparken.
Uwtweedehuismakelaar kent de mogelijkheden van de Droomparken. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow of vakantiewoning.
Promotie:
Uw tweedehuismakelaar adverteert voor de verkoop van uw object natuurlijk op uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op huislijn en marktplaats, via Facebook en Instagram en  natuurlijk via de diverse vitrines op de Droomparken. 
Het belangrijkste pluspunt
Uw Tweedehuismakelaar staat centraal in de markt voor chalets, stacaravans, bungalows en vakantiehuizen. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 

Maak daarom direct een afspraak met Jos, Uw Tweedehuismakelaar op locatie bij een chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning voor een bezichtiging of voor de bemiddeling in de verkoop van uw eigen chalet.

Kijk op uwtweedehuismakelaar.nl of bel 06 5389 1113

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48

Overige

CV ketel Ja
WC check Ja
Aan water Ja
Gashaard Ja
Afwerking Luxe
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 230
Buitenkraan Ja
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Design radiator Ja
Wastafel dubbel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit keuken Luxe
Kwaliteit object Luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

uwtweedehuismakelaar

De savornin Lohmanstraat 87
7103GV Winterswijk (Gelderland)
T: 06-53891113
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hulckesteijn in Nijkerk?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis