Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Recreatiewoning 17B Koudhoorn
De woning met Koninklijke titel De Eikenhorst is een geweldige recreatiewoning om tijd met elkaar, de familie en vrienden door te brengen! Het hart van de woning vormt de living, waaromheen de slaapkamers zijn gesitueerd. Door deze indeling hebben de slaapkamers veel privacy. De hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en bij de twee slaapkamers aan de andere zijde van de woning bevindt zich ook de tweede badkamer. De living is royaal vormgegeven en de dubbele openslaande terrasdeuren met raamopeningen aan weerszijden maken dat het bos ook binnen wordt ervaren!
De prijs is voor specifiek deze woning op kavel 6. Voor andere typen woningen op andere kavels gelden andere prijzen. Deze prijzen zijn excl. btw, notariskosten en kadasterkosten
Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.
Eigenaar worden van een ‘buiten’ op de Veluwe met een eigen bosperceel. Heerlijk om in uw vrije weekenden de rust op te zoeken. Met vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen. Niets hoeven, niets moeten en alleen maar genieten van de natuur en van elkaar.
Zien hoe de bossen hun tooi veranderen door de jaargetijden heen.
Spontaan oog in oog staan met het wild op fiets- en wandeltochten, welke u door de eindeloze natuur voeren.
Om moe maar voldaan thuis te komen in de luxe van uw eigen boswoning. Bekijkt u het allemaal eens rustig: niet alleen hoe groen, maar ook hoe centraal Buitenplaats Sprielderbosch is gelegen, hoe verrassend de (split-level) woningen zijn qua indeling en afwerking. En geschikt voor zowel 6 tot zelfs 8 personen. Een groots bezit, dat u desgewenst (ook) kuntgaan verhuren. Dat maakt uw investering ook financieel nog eens interessant! Tuin rondom, bostuin Rieten kap, veel licht inval door de grote raampartijen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Recreatiewoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 257

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoorneweg 17B in Koudhoorn?

Aangeboden door:

Vakantiehuiswinkel

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken