Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze Recreatiewoning is een 4 persoons Lodge, die zijn comfortabel en trendy ingericht. De Lodge beschikt over 2 slaapkamers, badkamer met toilet, douche en wastafel, mooie keuken met vaatwasser, woonkamer met gezellige zithoek en eethoek.
Adverteren op onze site is geheel gratis. Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internetsites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw recreatiewoning of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.
Er zijn weinig plekken in Nederland als Resort De Wije Werelt in Otterlo waar de mystiek van het bos de oren doet spitsen, de ogen doet twinkelen en de neus doet prikkelen met geuren die u elders in Nederland nauwelijks ruikt. Dit resort in het hart van de Veluwe brengt u de verse geur van dennennaalden , ochtendnevel waarin u wellicht een hert of een wild zwijn ontwaart, een bonte verzameling van geluiden van allerlei dieren en het spectaculaire aanzicht van de zandverstuivingen op Het Mosselsche Zand.
En dan zijn de fraaie aanblik van de natuurlijke ongerepte beken in het gebied en de oer-Nederlandse heide die in bloei staat nog niet eens genoemd.  Vakantiehuiswinkel presenteert u kortom een bosbeleving met hoofdletters geschreven. Een ervaring die u elders niet of nauwelijks kunt vinden aangezien de Veluwe in omvang, puurheid en dierenleven uniek is in Nederland. Kortom de ideale plek voor uw recreatiewoning.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Recreatiewoning
Bouwjaar 2018

Woningdetails

Bouwjaar 2018

Overige

Download uniek woonrapport

Woonrapport

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Arnhemseweg 100-102 in Otterlo?

Aangeboden door:

Vakantiehuiswinkel

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken