Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het uitstekend onderhouden en vrijstaande chalet, type Cube Maximaal, bouwjaar 2019, goed geïsoleerd en gelegen in een aantrekkelijke groene omgeving op een perceel eigen grond. De woning wordt gemeubileerd aangeboden. U zit dicht bij het centrum van Arnhem en ook voor een gezellig dagje uit hoeft u niet ver weg.
Er is bij de woning een parkeerplaats op eigen grond.
Aangezien het een verhuurobject betreft is de prijs excl. BTW. Bij verhuur is de BTW terugvorderbaar.

Woonkamer
De ruime en sfeervolle woonkamer is keurig en netjes afgewerkt. Door het hoge plafond en de tevens plafondhoge ramen komt zeer veel daglicht naar binnen en door de aanwezigheid van een schuifpui stapt u zo op het terras. De wanden en het plafond zijn in lichte kleuren wat erg mooi staat bij de donkere vloer die is voorzien van laminaat met een houtnerf structuur. Het plafond is voorzien van inbouwspot en dit is zeker een ruimte waar u heerlijk kunt genieten van een mooie film, een goed boek of uw gezelschap natuurlijk. In de woonkamer bevindt zich ook het eetgedeelte met eettafel, 4 stoelen en een elektrische sfeerhaard.

Keuken
De open keuken is uitgevoerd in wit hoogglans wat een zeer zeer chique geeft. Er is een mooi kookeiland met rvs-spoelbak, rvs 4 pits gaskookplaat en een zeer moderne en chique downdraft afzuigkap met touchscreenbediening en verlichting. Hierdoor komt de afzuigunit met een druk op de knop automatisch uit het werkblad omhoog. De kastenwand is voorzien van veel bergruimte en een combimagnetron. Verder is er een plafond hoog raam en de keuken beschikt verder over een separate koelkast en vriezer (3 lades) en een vaatwasmachine. Kortom op en top luxe om te koken en te genieten met uw vrienden of familie.

Slaapkamer 1
Deze ruime slaapkamer is voorzien van een draai- kiepraam waardoor u ook direct toegang heeft tot de Dit raam zorgt voor voldoende daglicht toetreding en ventilatiemogelijkheid. Tevens is deze kamer voorzien van een radiator. Wat geweldig is in deze kamer is de grote op maat gemaakte inbouwkast die veel mogelijkheden biedt voor het opbergen van uw kleding, schoenen en andere benodigdheden. Vanuit de slaapkamer heeft u direct toegang tot de badkamer.

Slaapkamer 2
Deze ruimte is voorzien van 2 één persoonsbedden, een radiator en een draai- kiepraam die zorgt voor de toetreding van het daglicht en de ventilatie. In deze kamer is een garderobekast aanwezig voor het opbergen van uw kleding. Ook vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de badkamer.

Badkamer
De moderne tot aan het plafond toe betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien. U treft hier een wastafel met opbergkast, met lades voor uw toiletartikelen, een spiegel met verlichting, een grote stortdouche met glazen wand, een grote designradiator en ook hier is een draai- kiepvenster aanwezig voor de ventilatie en daglicht.

Omschrijving van het park
Het park heeft tal van faciliteiten en bevindt zich in het gebied van prachtige natuurlandschappen en authentieke boerderijen. Hier kunt u smullen van streekproducten van de boer, een bezoek brengen aan één van de omliggende nostalgische dorpjes en eindeloos picknicken midden in de natuur.

Omschrijving van de omgeving
De omgeving leent zich uitstekend voor heerlijke wandel- en fietstochten of misschien wilt u wel skeeleren, hardlopen of paardrijden. U zit dicht bij het centrum van Arnhem en ook voor een gezellig dagje uit met de (klein)kinderen hoeft u niet ver weg. Kortom; Het wordt genieten in deze prachtige omgeving met z’n vele mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 55
Aantal verdiepingen 1

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Tuin voor Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 281
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 55
Aantal verdiepingen 1

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Tuin voor Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 281
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl