Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe en Modern Chalet met Hoog Rendement op Toplocatie in Veluwe

Investeerders opgelet! Dit prachtige chalet gelegen op Topparken Bospark Ede op de Veluwe is de ideale kans voor een rendabele investering. Met ruimte voor 5 personen en een schitterend uitzicht op een vijver, voldoet dit moderne chalet aan alle wensen van vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, natuur en comfort.

Hoog Rendement met Verhuurmogelijkheden

Dit ruime chalet biedt niet alleen een luxe verblijf voor recreanten, maar ook uitstekende verhuurmogelijkheden. Met een resultaat tot hoog rendement, is dit object een slimme keuze voor investeerders die graag willen profiteren van de groeiende toeristische sector. Of u nu kiest voor verhuur gedurende het hele jaar of voor seizoensgebonden opties, dit chalet biedt talloze mogelijkheden om uw investering te laten renderen.

365 Dagen Recreëren in Stijl

Met de mogelijkheid om 365 dagen per jaar te recreëren op dit prachtige vakantiepark, is ontspanning en plezier gegarandeerd. De Veluwe staat bekend om haar adembenemende natuurlijke schoonheid en uitgestrekte bossen, waardoor gasten van alle leeftijden zich hier kunnen vermaken. Of het nu gaat om lange wandelingen, fietstochten of gewoon genieten van de rust en ruimte, dit chalet biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Faciliteiten en Meer

Naast de luxe en comfort van het chalet zelf, biedt Topparken Bospark Ede een scala aan faciliteiten waar gasten gebruik van kunnen maken. Van zwembaden en sportvelden tot restaurants en winkels, alles is binnen handbereik om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Investeerders kunnen dan ook vertrouwen op de populariteit van dit park en de constante stroom van gasten die hier graag terugkeren.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in een moderne chalet met hoog rendement op een toplocatie in de Veluwe. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek alle voordelen die dit object te bieden heeft voor u als investeerder.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 269
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 269
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom