Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime vakantiewoning op Camping Bosgraaf in Lieren

Welkom bij deze buitengewone 6-persoons vakantiewoning gelegen op Camping Bosgraaf, midden in de prachtige omgeving van de Veluwe. Deze compleet ingerichte vakantiewoning biedt de ideale gelegenheid voor recreëren gedurende alle 365 dagen van het jaar. Laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid en rust van deze locatie, terwijl u toch dichtbij levendige steden zoals Apeldoorn en Arnhem en pittoreske dorpjes vertoeft.

Woonkamer: Ruim en Licht

De zeer ruime woonkamer van deze vakantiewoning verwelkomt u met overvloedig natuurlijk licht dat de ruimte vult. Hier vindt u een groot bankstel en twee comfortabele stoelen waar u kunt ontspannen na een dag vol avontuur en verkenning in de omgeving.

Slaapkamers: Comfortabele Nachtrust

In totaal beschikt deze woning over 3 slaapkamers, waardoor er voldoende slaapplek is voor iedereen. De eerste slaapkamer is uitgerust met een royaal 2-persoonsbed en een ruime kast. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, elk met een 1-persoons stapelbed voor 2 personen, zodat niemand te kort komt aan comfort.

Badkamer: Ruim en Praktisch

De ruime badkamer van deze vakantiewoning is voorzien van een douchecabine, wastafel en handig droogrek. Hier kunt u zich opfrissen en klaarmaken voor een nieuwe dag vol avonturen.

Keuken: Gezellig Kokkerellen

Deze vakantiewoning beschikt over een mooie en ruime L-keuken met een koel-vriescombinatie, magnetron en voldoende opbergmogelijkheden, zodat u al uw favoriete gerechten gemakkelijk kunt bereiden.

Buitenleven: Ruime Kavel en Berging

Geniet van de groene omgeving op de ruime kavel rondom de woning, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht. Daarnaast biedt de vrijstaande berging extra opbergruimte voor uw spullen.

Extra's: Goed Onderhouden

Deze vakantiewoning is onlangs geschilderd en de aardgaskachel is slechts 2 jaar oud. Bovendien is er slechts 3 maanden geleden nog onderhoud gepleegd, zodat u kunt genieten van een zorgeloos verblijf.

Faciliteiten

-Speeltuin
-Sportveld
-Wasserette
-Eetcafe
-Snackcorner
-Camper servicepoint
-Sanitair
-Zwembad
-Gratis Wifi op het park

Op Camping De Bosgraaf kunnen zowel kleine als grote kinderen zich volop vermaken in onze ruime en omheinde buitenspeeltuin, exclusief toegankelijk voor gasten van de camping.
Naast de speeltuin bevindt zich een uitgestrekt sportveld waar het recreatieteam tijdens de schoolvakanties diverse activiteiten organiseert voor zowel jong als oud.
Bij 't Winkeltje vind je een heerlijk assortiment aan verse (belegde) broodjes, een selectie van boodschappen, verfrissend (soft)ijs en smakelijke verse koffie. Als je nu geniet van een ontspannen dag bij het zwembad ben je bij ons luik van harte welkom, en hoef je niet met natte zwemkleding naar binnen te lopen. Ideaal! In 't Winkeltje vind je ook de snackcorner, waar je kunt genieten van heerlijk gefrituurde snacks.

Op de Veluwe kun je urenlang genieten van de prachtige natuur tijdens wandelingen en fietstochten.

Deze vakantiewoning is ideaal voor recreanten die op zoek zijn naar een comfortabele en complete accommodatie in het hart van de Veluwe. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 300
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 300
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom