Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit prachtige chalet met airconditioning in het idyllische Vakantiepark de Bosgraaf te Lieren! Dit vakantieparadijs is de perfecte plek voor recreanten die op zoek zijn naar een ontspannen en comfortabel verblijf midden in de natuur.

Een gezellige woonkamer
Stap de woonkamer binnen en laat je verrassen door de sfeervolle ambiance. Hier vind je een moderne led TV waarop je kunt genieten van je favoriete programma's. De opbergkast biedt voldoende ruimte voor al je spullen en de dubbele 3-persoons banken nodigen uit tot ontspannen na een dag vol avontuur.

Een praktische keuken
De keuken is van alle gemakken voorzien met een 4-pits gasstel, afzuigkap, combimagnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Bereid heerlijke maaltijden of zet een lekker kopje koffie om de dag goed te beginnen.

Comfortabele slaapkamers
In slaapkamer 1 staat een ruim 2-persoons bed waarin je heerlijk kunt wegdromen. Er zijn volop opbergmogelijkheden voor al je kleding en persoonlijke spullen, en de aanwezige verwarming zorgt voor een aangename nachtrust. Slaapkamer 2 is voorzien van 2 comfortabele één persoons bedden, een kast en ook hier is verwarming aanwezig voor extra comfort.

Faciliteiten op het park:
Van speeltuin tot zwembad, dit park biedt een scala aan voorzieningen zoals sportvelden, eetgelegenheden en gratis wifi. Zowel kinderen als volwassenen vinden hier vertier en ontspanning.

- Speeltuin voor uren speelplezier.
- Sportveld voor actieve ontspanning.
- Handige wasserette voor al uw wasgoed.
- Gezellig eetcafé en snelle snackcorner voor culinaire verwennerij.
- Camper servicepoint voor het onderhoud van uw voertuig.
- Sanitaire voorzieningen voor optimaal comfort.
- Verkoelend zwembad voor waterpret.
- Gratis Wifi op het gehele park voor online gemak.

Geen verhuur

Wat te doen in de buurt:
Op de Veluwe kun je urenlang genieten van de prachtige natuur tijdens wandelingen en fietstochten. Wat veel mensen echter niet weten, is dat er in deze natuurlijke omgeving ook een uniek verhaal te ontdekken is over industrieel erfgoed. Het landschap zoals we dat nu kennen, is gevormd tijdens de ijstijd, zo'n 150.000 jaar geleden, toen immense ijsgletsjers de Veluwe hebben opgestuwd en reliëf hebben gecreëerd in het midden van het gebied. Na het terugtrekken van het ijs heeft dit proces gezorgd voor de vorming van een uitgestrekte zoetwaterbel onder de Veluwe. In de late 17e eeuw hebben mensen handig gebruik gemaakt van deze unieke geografische eigenschappen. Ze begonnen op de hoger gelegen delen van de Veluwe te graven, totdat ze het grondwater bereikten dat zich in de lager gelegen gebieden bevond. Op deze manier creëerden ze handmatig een netwerk van beken en sprengen. Deze waterstromen werden gebruikt om watermolens aan te drijven, waardoor energie werd opgewekt.

Kom en ervaar het zelf!
Dit chalet op Vakantiepark de Bosgraaf biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Wanneer kom jij langs om het zelf te ervaren? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. We heten je van harte welkom in dit vakantieparadijs waar ontspanning en plezier samenkomen!

Heeft u intresse dan kunt u ons bereiken op
Tel: 055-2032257 tot 22:30
Whatsapp 06-38077188 (dit nr is alleen voor whatsapp)
Mail: [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 32
Inhoud woonhuis 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 32
Inhoud woonhuis 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom