Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In bossen op recreatiepark ‘t Wolfsven in het Brabantse Mierlo gelegen in 2019 gerenoveerde vrijstaande RECREATIEWONING (4 persoons) BELEGGINGSOBJECT op 300m2 eigen grond, met verhuurgarantie van Roompot Vakantieparken tot 2032. Ideale investering met rendement van ca 5%.

Welkom op Roompot Bospark ’t Wolfsven. Deze 4-persoons vrijstaande woning, is prachtig gelegen in het bos op een kavel eigen grond van 300 m². De woning is in 2019 gerenoveerd waarbij de inrichting en vloerafwerking is vernieuwd. Er is een tuin rondom met een royaal terras.
Deze recreatiewoning is gelegen aan de rand van het park, dicht bij twee grote natuurvijvers. Het park biedt diverse faciliteiten, zoals horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, sportvelden, een recreatiemeer en een indoor speeltuin. Je bevindt je hier in het pittoreske Mierlo van het gastvrije Noord-Brabant, dicht bij Eindhoven en unieke Strabrechtse Heide. 
Via de entree bereik je de woonkamer met een grote schuifpui naar het terras wat voor een heerlijk binnen/buiten gevoel zorgt. De open keuken is o.a. voorzien van een gasstel, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Verder vind je op de begane grond een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet én een inpandige berging. Vanuit de woonkamer kun je met een open trap naar de eerste verdieping. De twee ruime tweepersoons slaapkamers met elk twee éénpersoons boxsprings hebben een veel lichtinval en een geweldig uitzicht het bos in. Op deze eerste verdieping is ook nog extra bergruimte. Kom een keer langs om te kijken of deze vrijstaande woning de investering is waar je naar op zoek bent. 

Rendement en geen gebruik
Het betreft een uitstekend rendementsobject! Bij Roompot Bospark ’t Wolfsven is verhuur van de accommodatie verplicht, er is geen mogelijkheid tot eigen gebruik. De verhuurgarantie van Roompot vakanties loopt tot en met 31 december 2031. Het levert een indicatief rendement op van ruim 5% netto.

Bouwjaar: 1978. renovatiejaar: 2019. Vloeroppervlakte: ca 150m²
Inhoud: ca 135m3. Perceelgrootte: 300m2 .
P.s foto’s zijn van dit type woning, maar geven u wel goede 1e indruk.
Geen bezichtiging mogelijk.
==================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
NabijOV Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 24
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
NabijOV Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 24
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij

De nieuwste woningen in Mierlo

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.