Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande recreatiewoning met 2 slaapkamers, een tuin rondom de woning en een tuinhuis op circa 280m² grond. Het object is gelegen in Bungalowpark ”L’air Pur” te Baarle-Nassau. Het park ligt in de nabijheid van de Belgische grens, temidden van bossen, akkers en vennen op ongeveer 2 kilometer van het centrum van het streekdorp Baarle-Nassau. Het park is een oase van rust en natuurschoon en is destijds onder supervisie van de Nederlandse Heidemaatschappij en op advies van de ANWB ontworpen. De in het park aanwezige verwarmde zwembaden, tennisbanen, sportvelden en midgetgolfbaan zijn voor bewoners gratis toegankelijk.

De kavels zijn bereikbaar middels verharde wegen met straatverlichting. Door aankoop van een perceel met recreatiewoning wordt u voor 100% eigenaar (geen erfpacht) en mede-eigenaar van de recreatie- en nutsvoorzieningen. Verder is het park verboden terrein voor onbevoegden.
Entree via hal met toegang tot een betegelde toiletruimte.

Keuken
Half open keuken voorzien van spoelbak, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vries-combinatie en combinatiemagnetron

Woonkamer
Woonkamer met openslaande tuindeuren aan de achterzijde welke toegang biedt tot het overdekt terras. Er is een aparte werkkamer gecreëerd.
Vanuit de woonkamer ook toegang naar de slaapkamer, een inloopkast en de badkamer.

Badkamer
Geheel betegelde doucheruimte van circa 1,87 m x 1,75 voorzien van douche, cv-combiketel (MERK) en een wastafelmeubel.

Tuin
De tuin is besloten en voorzien van gazon en 2 bergingen. Elektrisch zonnescherm

Kenmerken
- Vrijstaande recreatiebungalow, centraal gelegen op het park, voorzien van een woonkamer, open keuken, doucheruimte, slaapkamer, overdekt terras en een tuin
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.
- park heeft een eigen milieustraat,
- op het park is een dierenwei met oa. alpaca’s.

Opmerkingen
• De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 1.275,- per jaar ;
• Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,- verschuldigd aan het park;
• In de koopakte zal, als zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, een bankgarantie van 10 % van de koopsom opgenomen worden.
• In het object kunnen gezien het bouwjaar asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid. • In de koopovereenkomst zal het volgende artikel worden opgenomen: "Toelichtingsclausule NEN2580: De woning is opgemeten met inachtneming van de meetinstructie welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.” • Het is aan koper bekend dat de onroerende zaak ouder is, wat betekent dat de eisen die bij aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderzins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. • Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 208
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 280
Tuin achter Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 208
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 280
Tuin achter Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Nextmove makelaars

Aangeboden door:

Nextmove makelaars