Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfortabel 4 persoons Unique Plus chalet op een erfpacht vlak bij Amsterdam op EuroParcs Buitenhuizen

Nu in prijs verlaagd! Bekijk hier de video!

Een ruime en comfortabele vakantiewoning, dat kenmerkt deze Unique Plus. Dit beeld wordt bevestigd wanneer men de living betreedt. De living huist de loungehoek, de eethoek en de keuken. Het grootste sfeerelement in deze ruimte is de kachel die is geplaatst in de loungehoek. Verder is deze woonkamer ingericht met twee ruime banken, een salontafel en een tv-meubel met daarop de tv. De tv-zenders kunnen worden ontvangen via een CAI-aansluiting en WiFi is aanwezig.

De knusse eethoek is voorzien van een houten tafel en vier stoelen. Veder is de ruimte voorzien van grote raampartijen wat voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht zorgt.

De halfopen keuken is zeer compleet ingericht. Deze huist een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en dus oven, een vaatwasser en een gasstel met afzuigkap.

De twee ruime slaapkamers herbergen vier slaapplaatsen. Beide slaapkamers zijn identiek ingericht. In beide slaapkamers staat een tweepersoonsbed en een kast voor opbergruimte.

De functionele badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafel, een toilet en een radiator.

De woning wordt verwarmd middels een cv en wordt inclusief inventaris opgeleverd (exclusief persoonlijke zaken en decoratie).

De tuin kent een ruim terras waar heerlijk kan worden genoten van de vakantie. Verder is er een berging aanwezig om eventuele fietsen te stallen.

EuroParcs Buitenhuizen

Ingeklemd tussen het strand en Amsterdam en midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Buitenhuizen. In dit vakantiepark vind je het beste van twee werelden: je verblijft in hartje natuur en bent toch dicht bij bruisende steden.

In 20 minuten sta je op het strand, maar in een half uur kun je ook in het centrum van Amsterdam zijn of op luchthaven Schiphol. De bushalte is slechts 6 minuten lopen. Op een steenworp afstand liggen ook het gezellige Haarlem en Nationaal Park Zuid-Kennemerland. In dit avontuurlijke duinlandschap kun je eindeloos fietsen en wandelen.

Ook op of direct naast het park valt genoeg te beleven: er is veel natuurlijk zwemwater, een verwarmd buitenzwembad, een wellnessruimte en speeltuinen voor de kinderen.  Net buiten het park ligt ook Golfbaan Spaarnwoude, de grootste golfbaan van Europa.  Tevens kun je heerlijk een hapje eten in het restaurant op het park.  Het park is het gehele jaar geopend.

* Nabij de Beverwijkse Bazaar

* Gelegen naast Golfbaan Spaarnwoude, met 54 holes de grootste golfbaan van Europa.

* Vlak bij SnowWorld

 

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 49

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Gashaard Ja
Tuinhuis Ja
Bijgebouw Schuur
Schuifpui Ja
Eigen grond Ja
Keuken type halfopen keuken
Perceel oppervlakte 230
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Beschutte ligging Ja
Parkeergelegenheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Toegankelijk gehandicapten Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 49

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Gashaard Ja
Tuinhuis Ja
Bijgebouw Schuur
Schuifpui Ja
Eigen grond Ja
Keuken type halfopen keuken
Perceel oppervlakte 230
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Beschutte ligging Ja
Parkeergelegenheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Toegankelijk gehandicapten Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar