Sinke Komejan Makelaars  Taxateurs  Middelburg
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit betreft een aanmelding van een appartementencomplex bestaande uit 6 luxe recreatieappartementen.

'Villa Helena' in Kamperland, een unieke beleggingspropositie in Kamperland.

Villa Helena is een prachtig appartementencomplex op Domein Het Camperveer. Op een terrein van 8 hectare is dit bijzondere project gerealiseerd: 15 recreatiewoningen en 6 appartementen in een architectuur geïnspireerde bouwstijl uit de Engelse romantische stijl.

Villa Helena is een statig gebouw, waar zich zes appartementen in bevinden. Twee appartementen per verdieping. De appartementen variëren in oppervlakte van 93 tot 105 m2 en beschikken over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer en een terras dat gericht is op het zuiden en uitkijkt op de waterpartij. Beide penthouses hebben op het dak nog een terras van 40 m2, dat van binnenuit bereikbaar is. Elk appartement beschikt over een berging en twee parkeerplaatsen.

In het kort:
- Camperveer 10-20 (even), 4493 DK Kamperland
- 6 luxe recreatieappartementen van 93 tot 105 m2
- Vraagprijs € 2.750.000,- k.k. excl. BTW
- Bouwjaar 2019
- Gelegen 100 meter van het Veerse Meer
- Huurprognose voor 2022 € 90.551,- en loopt op tot € 113.867,- in 2025.

Locatie:
Domein Camperveer is gelegen nabij Kamperland, op Noord-Beveland, slechts 100 meter van het Veerse Meer. Kamperland is in trek als badplaats bij degenen die houden van watersport. Een ideale locatie voor surfers, zeilers, duikers en vissers. In Kamperland bevindt zich een diversiteit aan winkels, horeca, jachthavens, watersportcentra. Op korte afstand is de kust met de stranden, de Oosterscheldekering en Neeltje Jans. Via het pontje is Veere bereikbaar en plaatsen als Middelburg en Goes liggen op geringe afstand.

Kamperland is het grootste dorp van de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. De afgelopen jaren is Kamperland een stuk aantrekkelijker geworden voor toeristen. Het dorp heeft verschillende restaurants en winkels. Aan de kustlijn van het Veerse Meer bevinden zich villa wijken met vakantiewoningen, ook voor watersport is de kustlijn van het meer ideaal. De eindeloze mogelijkheden geven een heerlijk vakantiegevoel.
Via de Oosterscheldekering is de randstad snel te bereiken. Ook kan je via de N57 gemakkelijk naar de steden Middelburg en Goes.

Object:
Op een terrein van 8 hectare is een bijzonder project gerealiseerd: 15 recreatiewoningen en 6 appartementen in een architectuur geïnspireerde bouwstijl uit de Engelse romantische stijl. Het appartementengebouw is gelegen aan een waterpartij. Het terrein is slecht voor 3% bebouwd en biedt een diversiteit aan bomen, planten, rust en ruimte.

Verhuur:
De verhuur is uitbesteed aan LARGO, een onderdeel van Roompot Group en een professionele partij. Een commissionairsovereenkomst en onderhoudsservice Largo 2021 zijn opgenomen in de dataroom. Teneinde vervanging, reparatie en onderhoud van de inrichting en inventaris zo makkelijk mogelijk te maken, is de eigenaar verplicht de appartementen in te richten met de voorgeschreven inrichting en het klein inventarispakket.

Vereniging van Eigenaars:
Er is een Vereniging van Eigenaars "Villa Helena" te Kamperland.
Voor nadere algemene informatie over de splitsing en vereniging wordt verwezen naar de splitsingsakte en het modelreglement, die zijn opgenomen in de dataroom.

Beheervereniging Domein het Camperveer:
Er is een beheervereniging Domein het Camperveer, waar eigenaren lid van zijn. Deze beheervereniging draagt zorg voor groen- en wegonderhoud en ophalen van het vuil.
Het resultaat/begroting, offerte onderhoudswerkzaamheden en het beplantingsplan zijn opgenomen in de dataroom.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is meegedeeld.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de Staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).

De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 2.750.000,- k.k. excl. BTW

Huurprognoses 6 appartementen:
Door Largo is een huurprognose afgegeven voor Villa Helena. Bij deze prognose is uitgegaan van de huurprognose van 6 appartementen excl. BTW, verminderd met de prognose voor de verhuur gerelateerde kosten.

Het netto huuropbrengst bedraagt voor 2022 € 90.551,- en loopt op in 2025 tot € 113.867,-.
De huurprognose is aanwezig in de dataroom.

Oppervlakte:
Appartement 1: 93 m2 GBO
Appartement 2: 93 m2 GBO
Appartement 3: 105 m2 GBO
Appartement 4: 105 m2 GBO
Appartement 5: 105 m2 GBO
Appartement 6: 105 m2 GBO

Het bestemmingsplan
Domein Het Camperveer is onherroepelijk vastgesteld op 3 april 2018.
De bestemming is Natuur- Landgoederen.

De voor Natuur-Landgoederen aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. verblijfsrecreatieve doeleinden, met een bedrijfsmatige exploitatie, met dien verstande dat uitsluitend recreatiewoningen en recreatieappartementen zijn toegestaan;
b. natuur en bos en extensief recreatief medegebruik;
c. woondoeleinden;
alsmede voor
d. tuinen, erven, paden, waterhuishoudkundige voorzieningen ten dienste van de bestemming.

- Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 3%.
- Ten minste 80% van het landgoed dient openbaar toegankelijk te zijn.

De bestemmingsplaninformatie is is aanwezig in de dataroom.

Energie labels:
A

Kadastrale gegevens:
Het object is gesplitst in 6 appartementsrechten:
kadastraal bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
complex aanduiding: 1258 A-appartementsindex 1 t/m 6

6/21 onverdeeld aandeel in de mandelige zaak bestaande uit gemeenschappelijke wegen en (fiets)paden met aanbehoren, (groen) afscheiding, gemeenschappelijke groenvoorzieningen en waterpartijen, inritten.
Kadastrale bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
Nummers 1261 en 1262
Totale grootte (voorlopig): 64.066 m2 en 25 m2

Bodeminformatie:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca is opgenomen in de dataroom.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: [email protected]

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa,vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 20

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 508
Inhoud woonhuis 2260
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Landelijk Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 14
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa,vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 20

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 508
Inhoud woonhuis 2260
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Landelijk Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 14
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag