Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rustig gelegen appartement op de twee etage met balkon op het zuiden. Gelegen in het centrum van Cadzand-Bad en dichtbij de jachthaven.

Ligging:
Rustig gelegen appartement op de twee etage met balkon op het zuiden. Gelegen in het centrum van Cadzand-Bad en op korte afstand van alle voorzieningen.

Vanuit De Lopinge is het enkele minuten wandelen tot de jachthaven met het houten plein en de ‘‘walk of freedom’’ en de winkelgalerij. In de winkelgalerij vindt u onder andere een viszaak, delicatessezaak (vleeswaren), fietsverhuur, drogisterij, supermarkt, restaurants en ijssalon. Ook staat u binnen enkele minuten op het brede zandstrand van Cadzand met de diverse strandpaviljoenen zoals ‘’de Piraat’’ waar u kunt genieten van een hapje, een drankje en de ondergaande zon!

Indeling:
Via de gemeenschappelijke inkomhal kunt u met de trap of de lift naar de tweede verdieping. U komt het appartement binnen in de hal. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct het vele licht op door de grote raampartij over de volledige breedte van het appartement. De woonkamer heeft een deur naar het balkon (5,40m x 2m) gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is er voornamelijk zicht op bomen en groen wat erg aangenaam is en met zijdelings zicht richting het kanaal. De keuken is voorzien van; 4-pits elektrische kookplaat, spoelbak, losse koelkast met vriesvak en magnetron. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de slaapkamer met directe toegang tot de badkamer met douche en wastafel. De badkamer is ook vanuit de hal bereikbaar. Verder in de hal is er nog een apart toilet met fonteintje.

Extra’s:
- centrale ligging
- op slechts enkele minuten lopen van strand en zee
- appartement met veel lichtinval
- balkon op het zuiden (11m2)
- gemeenschappelijke fietsenstalling
- parkeerplaats direct voor het gebouw (vergunninghouders)
- bijdrage VVE € 2.566,24 per jaar incl. verzekering, internet, boilerhuur etc.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1977

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 38
Inhoud woonhuis 97

Overige

ElektrischeCV Ja
Aantal slaapkamers 1
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1977

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 38
Inhoud woonhuis 97

Overige

ElektrischeCV Ja
Aantal slaapkamers 1
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars