Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe stacaravan met goede verhuurmogelijkheden te koop in Renesse

Prijs: € 52.000,--
Camping: Siblu de Oase
Hond toegestaan: nee
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: toegestaan
Kavel: JU14
Oppervlakte kavel: 150 m2
Huurindicatie kavel: € 6.666,--
Merk-Type: Willerby Linwood 
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:  2019
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamers: 3
Inventaris: inclusief

---------------------

Deze luxe stacaravan op camping Siblu de Oase is gelegen op één van de nieuw aangelegde delen van het park. De camping ligt op 5 minuten fietsen van het strand en je loopt zo het gezellige centrum van Renesse in, waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden.

Verhuurmogelijkheden
Breng je vrije tijd door aan de Zeeuwse kust en kies er daarnaast voor om het chalet beschikbaar te stellen voor de standaard verhuur via Siblu, het daaraan verbonden inventarispakket is al aanwezig. Zelf verhuren en gebruik maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht is ook toegestaan net als alleen privégebruik van het chalet.

Jaarhuur & Info
Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2022 € 6.666,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Honden zijn op dit deel van het park (nog) niet toegestaan.

---------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.