Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe chalet te koop aan de Zeeuwse kust, Scharendijke

Prijs: € 219.500,--
Camping: de Strandloper
Hond toegestaan: ja 
Openingstijden: hele jaar (Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie)
Commerciële verhuur: toegestaan 
Kavel: L03
Oppervlakte kavel: 204 m2
Huurindicatie kavel: € €5.865,00
Huur/koop: huurkavel
Merk-Type: Arcabo - Charleston Boerderij
Afmetingen: 12.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2023
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2
Inventaris: volgens lijst 

Op Camping de Strandloper wordt een 'Zeeuwse Hoeve' geplaatst. De zinken dakgoten, gepotdekselde buitenbekleding en de makelaar in de nok geven het chalet een sfeervolle uitstraling. Een sleutelklaar geheel, daar wordt nog hard aan gewerkt. Kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. De combinatie met het Arcabo chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier kom je zomer en winter graag naar toe. Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Scharendijke voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje, dicht bij het strand.

Jaarhuur & Info
Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud- en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € €5.865,00. Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module, internet en een voorschot op de energierekening.

---------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels  aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag