Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vakantiechalet te koop in Renesse, Zeeland

Prijs: € 82.950,--
Camping: Siblu de Oase
Hond toegestaan: ja  
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: toegestaan
Kavel: JQ63
Oppervlakte kavel: 210 m2
Huurindicatie kavel: € 8.680,--
Merk-Type: Victory Omega CL
Afmetingen: 12.40 x 3.70 meter
Bouwjaar: 2020
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 3
Inventaris: inclusief 

Dicht bij zee en aan het bruisende centrum van Renesse vind je het vakantiepark de Oase. Een stacaravan op dit vakantiepark is een heerlijke uitvalsbasis om te genieten van de prachtige landschappen van Schouwen-Duiveland. Gezelligheid is er genoeg op de camping of in het dorp, maar ook de rust bij je chalet is heerlijk. 
 
Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur in 2024 bedraagt € 8.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van internet, televisie, gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

—------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag