Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Namens de eigenaren mogen wij u deze perfect verbouwde recreatiewoning op park De Toekomst aanbieden. De woning is door de huidige eigenaren verbouwd tot een ideaal vakantiehuis met vier slaapkamers een plezierige living en een prachtige veranda, dit allemaal op een ruim perceel met veel privacy en rust. De woning is gelegen op een perceel van circa 358 vierkante meter eigen grond.

Park de Toekomst is een ruim opgezet park met vooral vrijstaande woningen op ruime percelen, er is een actieve vereniging van eigenaren voor de algemene delen van het park. Het grootste gedeelte van de woningeigenaren gebruiken de recreatiewoningen zelf, het is wel mogelijk om de woning te verhuren (in eigen beheer of via een zelf te kiezen bemiddelingsbureau).

Via de oprijlaan komt u bij de woning aan, het perceel is afgesloten middels een hekwerk. Via de voordeur komt u in de woning, aan uw rechterhand treft u de eerste slaapkamer, vervolgens de meterkast en de toegang tot de living. Door de kamerbrede pui met dubbele tuindeuren is er veel lichtinval en heeft u zicht over uw perceel. Bij de zithoek is een hout gestookte haard aanwezig, de luxe keuken is aan twee zijden opgebouwd en voorzien van luxe inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u een tuindeur, richting onder andere de ruime buitendouche.

De tweede slaapkamer en de inpandige badkamer betreedt u vanuit de living. De originele hoofdslaapkamer is bij de woning omgebouwd tot een extra lounge/speelkamer en biedt de doorgang naar de uitbouw. De uitbouw bestaat uit een zeer ruime slaapkamer en de buitenom toegankelijke gastenkamer. De gastenkamer is daarmee separaat van de woning gelegen, de toegang is wel overdekt, maar er is een eigen ingang. De woning is perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen, een cv-verwarmingssysteem en een (ter overname) bijpassend interieur.

De tuin rondom de woning is aangelegd, er is gekozen voor groene grensafscheidingen, door de ligging en de beplanting is er veel privacy in de tuin. Tegen de pui is een ruime veranda geplaatst, deze veranda is voorzien van heaters. Op het perceel staat een houten tuinberging, hier zijn de witgoedaansluitingen aanwezig.

- Perfect onderhouden en degelijk uitgebouwd
- Gunstige ligging met veel privacy
- Gastenkamer, buitendouche
- Veel slaapmogelijkheden en degelijke bouw
- Onderhoudsarme gevelaftimmering middels ‘sidings’
- Oplevering in overleg, neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 310
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 358
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 310
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 358
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag