Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Namens de eigenaren mogen wij u deze ruime prachtig gelegen recreatiewoning op park Prinsenhof aanbieden. De woning ligt aan het begin van het park op een ruim perceel van 875 vierkante meter, er is door de ruime afstand tot de omringende woningen veel privacy, ook de diverse volgroeide beplanting draagt hieraan bij. Doordat de woning is uitgebouwd, is er veel ruimte ontstaan. Zo zijn er vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een royale living. De woning staat centraal op het perceel, toch is er aan alle zijden voldoende ruimte met diverse terrassen.

Entree, ruime hal met vanuit de hal achtereenvolgens toegang tot de slaapkamers, de badkamer, de hoofdslaapkamer met de badkamer en suite en de inpandige berging met de opstelplaats van de cv-ketel en het witgoed. Vervolgens treft het gastentoilet, de vierde slaapkamer en uiteindelijk de living aan. De gehele begane grond vloer is voorzien van een keurige laminaatvloer, in de living treft u de in een hoekopstelling geplaatste keuken aan, bij de keuken treft u twee ruime vaste kasten. Verder is de keuken compleet met apparatuur, waaronder een vaatwasser, een ruime koelvrieskast en een 5-pits gascomfort met afzuigkap. Vanuit de woonkamer heeft u door de diverse raampartijen zicht over uw perceel, de brede schuifpui geeft u toegang tot het zonneterras (op het zuiden gelegen), in de hoek van de kamer is een gesloten haard aanwezig er is tevens een aircosysteem aangebracht. De eerdergenoemde hoofdslaapkamer is ruim bemeten, in deze kamer is een airco aanwezig, er zijn dubbele deuren voor toegang tot het terras. De luxe badkamer en suite is volledig betegeld, er is een toilet, een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche. De aan de achterzijde van de woning gesitueerde tweepersoons slaapkamer is eveneens ruim bemeten, ook deze kamer heeft tuindeuren richting een eigen terras (noordwestzijde). De tweede badkamer is vanaf de hal toegankelijk, ook deze badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en ruime douchehoek. De derde slaapkamer is eveneens geschikt voor twee personen. Uiteindelijk de vierde slaapkamer.

De tuin rondom de woning is aangelegd met diverse terrassen, gazon en borders met gevarieerde beplanting. Op het terrein is een tuinberging aanwezig, het gehele perceel is omheind.

- Unieke ligging met veel privacy en rust
- Goed onderhouden woning
- Volledig gelijkvloers
- Vrije verhuurmogelijkheden (via een beheerorganisatie of in eigen beheer)
- Geen plicht tot verhuur
- Gelegen op een in erfpacht uitgegeven perceel
- Oplevering in overleg, spoedig mogelijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 335
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 875
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 335
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 875
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Hameeteman Makelaardij

Aangeboden door:

Hameeteman Makelaardij