Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Strand liefhebbende beleggers opgelet! Mooie vierpersoons chalet op het Europarcs Resort Poort van Zeeland met twee terrassen en grote opstelplek voor de auto. De chalet combineert een luxe inrichting met een plek dicht bij het strand: De gouden combinatie als het gaat om recreatief vastgoed.

De pluspunten van de chalet:
- Ligging achteraan het park en daardoor dicht bij het strand;
- Vergrootte parkeerplaats waardoor er naast een bus ook nog een personenauto zou kunnen staan;
- Wijds uitzicht;
- Schuin tegenover het chalet staan speeltoestellen voor de kinderen;
- Prima afwerking zowel binnen als buiten;
- Koele ligging waardoor het niet zo warm is in de zomer.

Bezichtigingen
Wanneer u de chalet wilt bekijken, stuurt u dan een bericht naar Voorne Makelaars. Wij nemen dan contact op met u om een afspraak te maken. In de regel kan de chalet bekeken worden op zogenaamde "wisseldagen" op maandag en vrijdag tussen 11:00 en 15:00 uur. Het is ook soms ook mogelijk om op zaterdagmiddag een afspraak te maken.




De chalet staat op een ruim kavel met een tweetal terrassen, grote parkeerplek voor de auto of camper. Er zijn twee ruime slaapkamers met in totaal vier slaapplekken. Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe verduisteringsgordijnen.

De chalet beschikt over een mooie luxe badkamer met daarin een douche, toilet, wastafel en verwarming.

Fijn is de maat van de keuken, die van alle gemakken voorzien is, voor de moderne recreant: koken op gas, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combinatie oven / magnetron.

De woonkamer is ruim en licht. De huidige eigenaar heeft extra geïnvesteerd in betere verlichting zowel binnen als buiten. De inrichting van de woonkamer is luxer uitgevoerd dan standaard.

Let op: Op de foto ziet u ook een berging; deze is niet van deze chalet en behoort dus niet bij de verkoop.

- eigen meubels
- ruime woonkamer
- twee terrassen
- fors rendement gerealiseerd in 2021 en 2022. In 2022 bedroeg het rendement ruim 8%.
- chalet wordt vaak geboekt als voorkeur chalet door de ligging dicht bij stand en speeltuin
- De chalet staat op huurgrond. De huurprijs in 2023 bedraagt € 5.079,99 per jaar

Parkkosten 2023
Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Wanneer uw chalet op eigen grond staat bedragen de parkkosten € 3.690 per jaar. Dit is inclusief het collectieve onderhoud van onder andere de cv. Als u een chalet bezit op huurgrond bedragen de parkkosten € 1.143 per jaar.

De kosten voor het vastrecht- en netwerkkosten bedragen € 365,58. Voor de schoonmaak buiten en het onderhoud van de tuin betaalt u € 1.264,78 per jaar in 2023.

Informatie Resort
Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand (zomer 2020). Het Quackstrand krijgt meer zand, met een extra breed strand in de bocht. Er komt een aantrekkelijke boulevard, een extra plek voor horeca, een uitzichtpunt en een nieuwe steiger met botenhelling.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De plattegrond geeft een indicatie van de ruimtes en is niet op schaal.

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 138
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 244
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 138
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 244
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies

Wooninfluencers

Laden..