Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden chalet voor vier personen met veel privacy op het terras en airco op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. De chalet beschikt over twee slaapkamers, aparte badkamer en staat op een ruim perceel van 262 m2 huurgrond.

Bezichtigingen
Wanneer u de chalet wilt bezichtigen, stuur dan een bericht aan Voorne Makelaars. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vanuit de lichte woonkamer kijkt u op de beschutte tuin, die bij deze chalet hoort. Hierdoor heeft u echt het gevoel in de duinen te verblijven. In de woonkamer is een airco geïnstalleerd, waardoor u ook als het erg warm is, kunt genieten in de chalet. Deze airco heeft een zodanige capaciteit dat deze de gehele chalet kan koelen.

Grenzend aan de woonkamer is de keuken, die van alle gemakken voorzien is: koelkast met vriesvak, vaatwasmachine en koken op gas. De verdiepingshoogte van de woonkamer is hoger dan normaal doordat het dak schuin oploopt.

Via de hal, voorzien van tapijt, worden de slaapkamers ontsloten. Er zijn twee slaapkamers, die beide beschikken over 2x eenpersoonsbedden. De aparte badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Alle kozijnen zijn van kunststof gemaakt en beschikken over kiep-kantelramen.

Uw auto kan op eigen terrein geparkeerd worden. De zonnige tuin beschikt over een terras gelegen op het zuiden, compleet met tafel en vier terrasstoelen. Eventueel is het toegestaan om de tuin verder aan te kleden naar uw eigen smaak. Dit kan na akkoord van de parkmanager.

- Zowel binnen als buiten goed onderhouden recreatiewoning.
- Eigen airco in de woonkamer.
- Beschut perceel van 262 m2 huurgrond. De huurprijs van de grond bedraagt € 4.949 per jaar
- De park service bijdrage van het park bedraagt € 2.772 per jaar, inclusief btw.
- De chalet wordt btw vrij aangeboden, inclusief de complete inventaris.

Financiering
Aangezien deze chalet op huurgrond staat, is een financiering middels een gebruikelijke hypotheek niet mogelijk. Wel zou u bijvoorbeeld de overwaarde op uw huidige koopwoning kunnen gebruiken om de chalet (deels) te bekostigen. Het beste is om de chalet volledig uit eigen middelen te betalen. Neem contact op met uw financiële adviseur voordat u de chalet gaat bekijken, zodat u precies weet wat uw mogelijkheden zijn.

Het gebruik van de chalet
U kunt 365 dagen per jaar gebruik maken van de chalet. Het is echter niet mogelijk om hier permanent te wonen. U kunt de chalet gebruiken voor “eigen gebruik”, als beleggingsobject (verhuur) of een mix tussen beide. Wanneer u de woning (deels) gaat verhuren, sluit u een beheer en exploitatie overeenkomst af met Europarcs. Door verhuur van de woning kunt u een passief inkomen verkrijgen. De rendementen op het Resort Poort van Zeeland lagen de afgelopen jaren tussen de 4% en 7%.

Resort Poort van Zeeland
Het Resort richt zich voornamelijk op de recreant uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland. In het laagseizoen wordt een bescheiden deel van de chalets aangeboden aan de zakelijke markt. Er is een centrale accommodatie met indoor speelparadijs, snackcorner, restaurant, receptie, kleinschalige winkel, lasergamen en indoor minigolf. De gasten zijn veelal jonge gezinnen of grootouders met een of twee kinderen. Honden zijn toegestaan op het Resort, mits aangelijnd. Er zijn aanvullend op de grote speeltuin bij de centrale accommodatie, nog diverse kleine speelgelegenheden op het park.

Het Resort ligt direct achter de duinen van het strand van het Haringvliet. Binnen 5 minuten lopen van de chalets staat u daadwerkelijk op het strand. Het Haringvliet biedt veel mogelijkheid voor watersport. Het Noordzeestrand van Rockanje ligt op 10 minuten fietsen. Vanuit het Resort zijn uitstapjes heel gemakkelijk te maken naar Zeeland, Rotterdam en bijvoorbeeld de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis.

Disclaimer
De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 50.8
Inhoud woonhuis 153
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 262
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 18.05
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 50.8
Inhoud woonhuis 153
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 262
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 18.05
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies