Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ANTON Makelaardij biedt aan: Claerbeek 55 te Lelystad!

Op zoek naar een ruime, zeer goed onderhouden en echt unieke maisonnette met kantoor/praktijk op de begane grond met eigen ingang? Dan is dit schitterende appartement wellicht iets voor u!

Deze speels ingerichte en zeer fraai afgewerkte woning moet u ervaren. We nemen u mee in de rondleiding en beginnen bij de entree. Deze is ruim van opzet en geeft toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal is ook de doorgang naar de eerste kamer van ruim 34m². Deze ruimte, welke zowel van binnenuit als van buitenaf te bereiken is, is voor meerdere doeleinde geschikt, denk naast een slaapkamer aan een kantoor of praktijk aan huis. Deze ruimte heeft twee openslaande deuren aan de voorzijde van het gebouw.

Vanuit de eerste hal loopt u door naar de tweede hal waar u de trap naar de eerste verdieping vindt alsook de doorgang naar de wasruimte. Vanuit de wasruimte bereikt u de doorgang naar de inpandige berging met direct toegang tot de parkeergarage, waar u een eigen parkeerplaats heeft direct in het begin van de garage! Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime, lichte woonkamer met deur naar het eigen terras, de fraaie keuken met schiereiland, de keurig afgewerkte badkamer en 2 slaapkamers. Eén van de twee slaapkamers heeft ook een deur naar uw eigen terras.

De woning is gelegen op loop / fietsafstand van buurtwinkelcentrum, gezondheidscentrum en diverse (basis)scholen. Het Markermeer, Bataviahaven met meerdere gezellige restaurants en Bataviastad Fashion Outlet bevinden zich direct om de hoek. Binnen enkele (auto)minuten bereikt u de in- en uitvalswegen (A6 richting Amsterdam / noorden en N302 richting Harderwijk) van Lelystad. Dit alles maken het geheel tot een uiterst comfortabele en prettige woonomgeving!

Op zoek naar een ruime maisonnette met kantoor/praktijk aan huis op een fantastische locatie? We nodigen u graag uit om Claerbeek 55 te komen bekijken! Voor een bezichtiging kunt u ons bellen, een aanvraag indienen via Funda of via onze eigen website.

Deze maisonnette wordt u aangeboden middels een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 450.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling worden genomen.

Indeling:

Begane grond (volledig voorzien van laminaatvloer):
Ruime entree met meterkast, volledig betegeld toiletruimte met hangcloset en fonteintje, doorgang naar slaapkamer/praktijk- of kantoorruimte (34m²!!). Tevens doorgang naar tweede hal met trap naar de 1e verdieping en doorgang naar wasruimte met DUCO mechanische ventilatie en Intergas cv-ketel, inpandige berging en doorgang naar parkeergarage met direct uw eigen parkeerplaats.

1e verdieping (volledig voorzien van laminaatvloer):
Ruime hal met aan de voorzijde de eerste slaapkamer, in het midden de badkamer met inloop douche, hangcloset, dubbel wastafelmeubel met verwarmde spiegel en designradiator. Aan de achterzijde een tweede slaapkamer met toegang tot het terras. Tevens doorgang naar de lichte woonkamer met toegang tot het terras, het eetgedeelte en de luxe keuken, welke is voorzien van schier-kookeiland met bar en barkrukken, 5-pits gaskookplaat (inclusief wokbrander), afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron.

Bijzonderheden:
* Unieke maisonnette met kantoor/praktijk/extra slaapkamer op begane grond met eigen ingang;
* Fantastische locatie! Bataviahaven, restaurants en Bataviastad direct om de hoek;
* Eigen parkeerplaats, direct aan begin van de parkeergarage met doorgang naar de eigen woning;
* Luxe keuken en badkamer;
* Eigen terras bereikbaar via de woonkamer alsook de slaapkamer;
* Maar liefst 159m² woonoppervlak;
* Energielabel A;
* Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 547
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Berging Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Open keuken Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Maisonnette Ja
TypeCV ketel Intergas
Isolatieglas Ja
Muur isolatie Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 547
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Berging Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Open keuken Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Maisonnette Ja
TypeCV ketel Intergas
Isolatieglas Ja
Muur isolatie Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Anton Makelaardij