Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN FIJNE GROESBEEK

Droom jij van een eigen plek onder de zon, waar je zonder klusstress kunt genieten van modern wooncomfort? Deze instapklare tussenwoning in het hart van Fijne Groesbeek is een parel voor elke starter. Met een splinternieuwe half open keuken, drie ruime slaapkamers en een duurzame twist dankzij 23 zonnepanelen en maar liefst 5 airco's, is dit huis jouw ticket naar een zorgeloze toekomst. Voel je thuis, leef groen en start je woonavontuur hier!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- INSTAPKLAAR WONEN: Pak je spullen en verhuis direct naar jouw nieuwe thuis.
- STIJLVOLLE TUSSENWONING: Een fraai ontwerp met ruimte en comfort als uitgangspunt.
- HALF OPEN KEUKEN (2023): Voorzien van alle inbouwapparatuur, klaar voor culinaire hoogstandjes.
- DRIE SLAAPKAMERS: Ruimte voor dromen en groeien, voor jou en je dierbaren.
- DUURZAAMHEID TEN TOP: Met 23 zonnepanelen en 5 airco's voor koelen én verwarmen.
- ENERGIELABEL A++: Een groene toekomst begint bij een energiezuinig huis.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
Stap binnen in een wereld waar comfort en duurzaamheid elkaar ontmoeten. De lichte woonkamer nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige diners. De half open keuken, gloednieuw in 2023, is een speelveld voor de hobbykok en een centrale plek waar verhalen en recepten worden gedeeld.

Boven vind je drie slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke invulling. Of je nu een rustige werkplek, een speelparadijs voor de kids of een serene slaapoase wenst, deze kamers passen zich aan jouw leven aan.

De woning ademt duurzaamheid met een energielabel A++. De warmtepomp en boiler zorgen voor een constante, comfortabele temperatuur, terwijl de 23 zonnepanelen je energierekening verlagen. En met de 5 airco's bepaal je zelf het klimaat in huis, ongeacht de seizoenen.

DUURZAAM GENIETEN, ELKE DAG WEER
Deze woning is een toonbeeld van duurzaam wonen. De warmtepomp en boiler zorgen voor een milieuvriendelijke verwarming, terwijl de airco's je zowel in de zomer als winter van een aangenaam binnenklimaat voorzien. De 23 zonnepanelen maken het plaatje compleet en dragen bij aan een lage energierekening en een beter milieu.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN
Stel je voor: een instapklare tussenwoning waar elke dag voelt als een nieuwe start. De keuken, jouw culinaire domein, is uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur. Drie slaapkamers bieden ruimte voor iedereen. Duurzaamheid is geen bijzaak, maar de hoofdrolspeler met 23 zonnepanelen en 5 airco's die zowel koelen als verwarmen. Energielabel A++ zorgt voor een groene toekomst en een warmtepomp met boiler garandeert comfort. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je groeit, leeft en liefhebt.

EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT
Voel de warmte van de zon op je huid, dankzij de zonnepanelen die energie opwekken voor jouw comfort. Proef de toekomst in de keuken waar elke maaltijd een feestje wordt. Hoor de stilte in de goed geïsoleerde slaapkamers, waar rust de boventoon voert. Zie hoe het licht speels door de ramen danst en elke ruimte tot leven brengt. Ruik de frisse lucht die de airco's verspreiden, terwijl je geniet van een perfect binnenklimaat.

Ben je klaar om je zintuigen te laten betoveren? Neem dan nu actie en plan je bezichtiging. Dit is jouw kans op een groene, comfortabele toekomst in een huis dat meer is dan een dak boven je hoofd. Het is een thuis waar je leeft, liefhebt en je dromen waarmaakt. Wacht niet langer, want dit pareltje wacht op jou!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen