Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

START JE WOONCARRIÈRE IN HET STAATSLIEDENKWARTIER
Op zoek naar een fijne startwoning of een comfortabel thuis voor twee? Dit praktische appartement in het Staatsliedenkwartier biedt alles wat je nodig hebt. Met een moderne keuken, twee balkons en een verzorgde afwerking is het een ideale basis. De twee slaapkamers geven je de vrijheid om te wonen zoals jij dat wilt.

DE PLUSPUNTEN VAN DIT APPARTEMENT
- IDEAAL VOOR STARTERS: Een solide basis om je wooncarrière te beginnen.
- MODERNE KEUKEN: Recent in 2024 vernieuwd en klaar voor gebruik.
- TWEE BALKONS: Zowel ochtend- als avondzon binnen handbereik.
- VERZORGDE AFWERKING: Direct comfortabel wonen zonder kluswerk.
- TWEE SLAAPKAMERS: Flexibele ruimtes voor slapen, werken of hobby's.

EEN THUIS MET MOGELIJKHEDEN
Dit appartement verwelkomt je met een praktische indeling en een aangename sfeer. Met een woonoppervlakte van 68 vierkante meter is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse activiteiten. Begin de dag met een ontbijt op het oostelijk gelegen balkon en sluit af met een drankje in de avondzon op het westelijke balkon.

De keuken is recent vernieuwd en biedt alle gemakken voor zowel snelle maaltijden als uitgebreide diners. De twee slaapkamers zijn naar eigen inzicht in te richten, wat dit appartement bijzonder flexibel maakt.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, één bevindt zich aan de voorzijde, de ander aan de achterzijde. Beide zijn van goed formaat en bieden toegang tot de twee balkons. Open de balkondeuren en een frisse wind zorgt voor een ontspannen nachtrust!

Het appartement heeft twee balkons waardoor je altijd kunt kiezen voor schaduw of zon! Fleur ze op met wat planten, plaats een leuk zitje en je hebt een fijn plekje in de buitenlucht. Aan de ene kant geniet je in de ochtend van een kop koffie in de zon en ‘s avonds neem je plaats op het andere balkon voor het avondzonnetje. Altijd zon, ideaal toch?

OMGEVING
Deze woning is gelegen in het Staadsliedenkwartier in Apeldoorn-Zuid. De locatie is ideaal, zo ligt een breed scala aan voorzieningen op loop- of fietsafstand. Het NS-station is eveneens nabijgelegen. Bovendien ligt een buurtwinkelcentrum op korte afstand waar je terecht kunt voor onder meer de dagelijkse boodschappen.

EEN PLEK OM TE LEVEN
Dit appartement biedt een comfortabele basis om je eigen thuis te creëren. De nieuwe keuken en de verzorgde afwerking maken het een plek waar je zonder zorgen kunt beginnen. De twee balkons zorgen voor een fijne buitenruimte en de twee slaapkamers bieden veelzijdigheid.

EEN UITNODIGING OM TE ONTDEKKEN
Ben je nieuwsgierig geworden naar dit appartement in het Staatsliedenkwartier? Wacht dan niet te lang en plan een bezichtiging in via onze website. Dit kan zomaar jouw nieuwe thuis worden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 223

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 223

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn