Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS VOOR GEZINNEN
Stel je voor: een plek waar het gezinsleven zich in harmonie ontvouwt, waar ruimte en comfort samenkomen en waar je kinderen onbezorgd opgroeien. Dit pareltje in Huurlingsedam is een thuis waar je hart sneller van gaat kloppen. Een vrijstaande woning die luxe ademt, met vijf slaapkamers en twee badkamers, een woonkeuken waar je samen de dag start en een zonnige tuin die uitnodigt tot eindeloos buiten spelen en ontspannen. Kortom, een plek die gezinnen omarmt en waar herinneringen voor het leven worden gemaakt.

DE HIGHLIGHTS OP EEN RIJ
- Vrijstaande Woning: Een juweel van een huis, vrijstaand en vol karakter.
- Vijf Slaapkamers: Ruimte in overvloed voor het hele gezin en gasten.
- Twee Badkamers: Nooit meer wachten, altijd een plek voor je ochtendritueel.
- Royale Zonnige Tuin: Een groene oase waar de zon de dagelijkse gast is.
- Woonkeuken: Het hart van het huis, waar koken en gezelligheid hand in hand gaan.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter zorgvuldig is bedacht om jouw gezin het ultieme thuisgevoel te geven. Met een woonoppervlakte van maar liefst 236 m² is er ruimte in overvloed. De woonkamer, met grote ramen die het zonlicht gul binnenlaten, vormt het stralende middelpunt van het huis. De woonkeuken, uitgerust met moderne apparatuur, nodigt uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden en het voeren van diepe gesprekken aan het keukeneiland.

De slaapkamers zijn stuk voor stuk oases van rust, waar elk gezinslid zijn eigen plekje vindt. De twee badkamers, modern en stijlvol, zorgen voor een frisse start van de dag en een ontspannen afsluiting in de avond. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tuin, een paradijs waar de kinderen kunnen ravotten en waar je zelf tot rust komt met een boek in de zon.

DUURZAAM EN ZORGELOOS WONEN
Deze woning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid. Met een aardwarmtepomp en zonnepanelen ben je klaar voor de toekomst en draag je bij aan een beter milieu. De grote garage biedt ruimte voor je auto en fietsen, en de extra opbergruimte is ideaal voor al je spullen. 'Instapklaar' is hier geen loze belofte; je kunt direct beginnen met genieten van dit prachtige huis.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
In deze vrijstaande woning in Huurlingsedam vind je het allemaal: vijf ruime slaapkamers die rust en privacy bieden, twee luxe badkamers waar je de dag fris begint, een royale zonnige tuin die uitnodigt tot eindeloze zomeravonden en een woonkeuken die het kloppende hart van het huis vormt. Dit is een thuis waar elk gezinslid zich koning te rijk voelt, waar duurzaamheid hand in hand gaat met comfort en waar je je leven lang wilt blijven.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je hoe je hart sneller klopt bij het idee van dit huis? Zie je jezelf al zitten in die zonnige tuin, of koken in die prachtige woonkeuken? Wacht dan niet langer. Dit is het moment om actie te ondernemen en je droom werkelijkheid te laten worden. Bezoek onze website, plan een bezichtiging en zet de eerste stap naar het huis dat niet alleen een thuis is, maar een deel van je familie wordt. Tot snel in Huurlingsedam!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 885

Overige

Perceel oppervlakte 536
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 885

Overige

Perceel oppervlakte 536
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen