Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

In het geliefde historische centrum van Eijsden presenteren wij deze charmante, hoekwoning met eigen oprit en zijingang. Deze woning biedt talloze mogelijkheden met onder andere een de ruime bijbouw, als kantoor aan huis, gelijkvloerse slaapkamers. het perceel van 388 m². Prachtig gelegen tegenover het authentieke gebouw, 'Ursulinenconvent'. Gunstig gelegen ten opzichte van het winkelcentrum en alle andere winkels en voorzieningen, die op op loopafstand te bereiken zijn.

Indeling:

-Kelder:
De ruime kelderruimte is ca. 25 m² groot. Fijn als extra bergruimte en voorraadruimte te gebruiken. Hier is tevens de cv-ketel (Huur, Intergas, 2022) gesitueerd.

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen via de ruime entree (ca. 9 m²), voorzien van een tegelvloer. Deze ruimte biedt toegang tot diverse delen van de woning, waaronder het toilet, de woonkamer, de eerste verdieping, de kelder en de meterkast. Het betegelde toilet is voorzien van een staand toilet en fonteintje. De woonkamer en keuken van samen ca. 40 m² bieden een ruime en uitnodigende sfeer door de lichte PVC-vloer en de ruime lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. De goed onderhouden, authentieke, houten keuken is voorzien van moderne voorzieningen zoals een elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en combi-oven. De prachtige lichte houtlook tegelvloer loopt naadloos door in het keukengedeelte. Vanuit de keuken heeft u gemakkelijk toegang tot de bijkeuken en de hal. De bijkeuken van ca. 10 m² doet dienst als praktische bergruimte en is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger. Hier is tevens de tweede cv-ketel (Huur, Nefit, 2023) gesitueerd, behorend bij de woning zelf.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree bereikt u de overloop op de eerste verdieping. U treft hier 3 slaapkamers en 1 badkamer aan. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot en voorzien van airconditioning en openslaande deuren naar het balkon.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
-Badkamer: De goed onderhouden, betegelde badkamer is ca. 6 m² groot en is voorzien van een douchecabine, een ligbad, een hangcloset en een wastafelmeubel.

-Tweede verdieping:
Via een vlizo trap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de ruime tweede verdieping. Deze verdieping bestaat uit twee ruimtes van respectievelijk ca. 25 m² en 29 m² groot en wordt momenteel gebruikt als berging. Hier zou, na aanpassingen, eventueel een vierde slaapkamer kunnen worden gecreëerd.

-Bijbouw/apart te bereiken multifunctionele ruimte:
Deze multifunctionele ruimte is via een aparte toegang aan oprit zijde te bereiken. Deze ruimte kan dienst doen als kantoor aan huis, als extra woonruimte bij de woning, als gelijkvloerse slaapkamer e.d. Bij binnenkomst in de hal van ca. 5 m² vindt u een apart toilet. Vanuit hier loopt u naar de eerste grote ruimte. Deze ruimte is ca. 21,5 m² en biedt verschillende mogelijkheden. Naast de hal bevindt zich de bijkeuken. Deze bijkeuken voor het kantoor is ca. 5,5 m² en is voorzien van een keukenblok met een spoelbak. De achter berging van zo'n 9 m² blijkt prima geschikt voor het stallen van fietsen en andere spullen. Naast deze berging bevindt zich het kantoor (ca. 17 m²). Hoewel het momenteel in gebruik is als kantoor, kan het naar ieders wensen worden ingericht. Daarnaast biedt deze kamer via een aparte deur directe toegang tot de tuin.

-Tuin:
De woning is voorzien van een onderhoudsvriendelijke, omsloten tuin met veel privacy. Voorzien van een ruim terras met overkapping, waar het heerlijk beshut zitten is. Tevens is de tuin voorzien van een zijingang.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg.
-Woning met veel mogelijkheden in de kern van Eijsden.
-Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbel glas.
-Grotendeels voorzien van rolluiken.
-14 Zonnepanelen (eigendom).
-HR Cv-ketel (huur/Intergas/2022).
-HR Cv-ketel bijbouw (huur/Nefit/2023).
-Energielabel C.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen tegenover het prachtige authentieke gebouw ' Ursulinenconvent', in de geliefde oude kern van Eijsden. Praktisch gelegen bij alle voorzieningen, zoals winkels , scholen, treinstation, bus voorziening en de gezellige terrasjes en eetcafés aan de Maas. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 15 automin. verwijderd.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 839
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 388
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 839
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 388
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij