Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Onder moderne architectuur gebouwde vrijstaande villa met inpandige grote garage voor 3 auto’s. Op de begane grond een ruime living met gashaard, t.v.-kamer, eetkamer, royale keuken, 2 werkkamers en een suite met slaapkamer, garderobe en badkamer. Op de verdieping 4 grote slaapkamers met 2 badkamers. In het souterrain een zwembad, wellness met schuifpui naar tuin/terras. Gelegen op een schitterend aangelegd perceel van maar liefst 17.417 m2.

Detached villa built in modern architecture with indoor large garage for 3 cars. On the ground floor a spacious living room with gas fireplace, TV room, dining room, spacious kitchen, 2 study rooms and a main suite (bedroom, wardrobe and bathroom). On the floor 4 large bedrooms with 2 bathrooms. In the basement a swimming pool, wellness with sliding doors to the garden / terrace. Located on a beautifully landscaped plot of 17,417 m2.


Via een elektrische poort toegang tot de oprijlaan met prachtige rhododendrons die leidt naar een brede trap aan de voorzijde van de villa. Tevens toegang tot de garage aan de zijkant.

Een fraaie voordeur met toegang tot de lichte hal met vide, voorzien van een hardstenen vloer met vloerverwarming. Er is een garderobenis en een ruim toilet met zwevend design closet en fonteintje.

Vanuit de hal aan de rechterzijde toegang tot de televisiekamer, living en keuken.

De royale living heeft een gashaard, houten vloer en grote raampartijen met een prachtig uitzicht over de tuin. Een roomdivider scheidt de living van de eetkamer. Deze ruimte heeft een indrukwekkende hoogte van maar liefst 3.20 meter.

De ruime eetkamer heeft ook grote raampartijen met schuifpui naar het terras en een fraai uitzicht over de volwassen bomen.

De aparte keuken met ruimte voor een eettafel beschikt over een moderne Bulthaup keukenopstelling met een schiereiland, roestvrijstalen blad en kastenwand, voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een koelkast, vriezer, oven, combi-magnetron, halogeen kookplaat en gas wokbrander.

Vanuit de hal biedt een schuifdeur toegang tot de televisiekamer met een houten vloer en volledig weggewerkte leidingen voor een geluidssysteem.

In de hal bij de entree bevinden zich een eerste ruime werkkamer met houten vloer en inbouwkasten en een tweede werk-/speelkamer met een hardstenen vloer met vloerverwarming.

Betegelde bijkeuken met aansluitingen voor wassen en drogen (op hoogte), veel kastruimte en een uitstortgootsteen.

Aan de achterzijde van de woning leidt de inloopgarderobe met maatwerkkasten naar de hoofdslaapkamer/suite met een schuifpui naar de tuin. Aangrenzend een prachtige badkamer met een wastafelmeubel met een natuurstenen blad en twee waskommen, een ligbad met designkranen, een aparte douche met regendouche en handdouche en toilet. De badkamer is fraai betegeld met marmer mozaïek en voorzien van een designradiator en vloerverwarming.



Vanuit de hal leidt een design trap naar een lichte overloop met toegang tot alle vertrekken en een apart toilet.

Er zijn 4 ruime slaapkamers met strak stucwerk, inbouwverlichting en een laminaatvloer.

De tweede badkamer is betegeld met glasmozaïek en voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en designradiator.

De derde badkamer, met douche en wastafel, is toegankelijk vanuit de 2 aangrenzende slaapkamers.

Via een designtrap vanuit de hal toegang tot het souterrain met een groot, verwarmd zwembad, een stoomdouche, een apart toilet en een technische ruimte. Een grote schuifpui leidt naar het aangrenzende terras, waardoor je in de zomer binnen naar buiten kunt brengen.

Vanuit de hal is er ook toegang tot een aparte ruimte met veel bergruimte en de vloerverwarmingsinstallatie. Een trap leidt naar de inpandige garage met vier elektrische deuren, geschikt voor drie auto's en (fietsen)berging. De garage is voorzien van krachtstroom, verwarming, een stofzuiginstallatie en water. Er is ook een aparte berging met de c.v.-installatie, een centraal stofzuigsysteem en een beregeningsinstallatie.


De tuin is onder architectuur aangelegd en beschikt over diverse terrassen, borders en prachtige beplanting die naadloos overgaat in het natuurlijke boslandschap. De hoogteverschillen creëren mooie doorkijkjes en zichtlijnen. De tuin is voorzien van beregening en verlichting.

* De villa kenmerkt zich door heel veel licht en ruimte en een moderne afwerking met kwalitatief hoogwaardige materialen
* Bouwjaar ca. 2002, perceel oppervlakte ca 17.417 m², inhoud ca 2.368 m³
* Onder fraaie architectuur van THVL gebouwd
* Voorzien van alarminstallatie en domotica
* Prachtige bosrijke locatie met alle privacy
* Alle uitvalswegen en voorzieningen in de directe omgeving
* Werkelijk voorzien van alle luxe en wooncomfort
* De platte daken lenen zich bij uitstek voor de aanleg van zonnepanelen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 598
Inhoud woonhuis 2368
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 17417
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 598
Inhoud woonhuis 2368
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 17417
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Novus Makelaardij