Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers, een eigen oprit en garage, ruime living (ca 60m²) en ligging op een perceel van maar liefst 341m²! Deze woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat op gewilde woonlocatie in Nuenen-Zuid op korte afstand van de dorpskern van Nuenen alsmede uitvalswegen o.a. naar Eindhoven, Helmond en Geldrop.

VRAAGPRIJS: € 475.000,-- AANVAARDING: In overleg

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Ligging op gewilde woonlocatie in Nuenen-Zuid; - De woning is geheel naar eigen smaak in te richten en biedt volop mogelijkheden voor verduurzaming en modernisering; - Ruime living en een totale woonoppervlak van 136m² en een privacy biedend perceel van maar liefst 341m²; - Met eigen oprit en garage; - De woning heeft een prima onderhoudsniveau; - Gunstige ligging ten opzichte van de dorpskern van Nuenen alsmede uitvalswegen naar Eindhoven, Helmond, Geldrop

INDELING VAN DE WONIN\G Ligging aan een rustige en groenrijke woonstraat. Naast de eigen oprit en garage is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

HAL/ENTREE Hal met garderobe nis, meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang, loopdeur naar de woonkamer en keuken.

WOONKAMER/KEUKEN Ruimte L-vormige living met voldoende ruimte voor een eetkamer, woonkamer en tweede zithoek. Deze parterre is ca. 60m² (inclusief keuken) en grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. Aan zowel de voor- en achterzijde is er een schuifpui aanwezig welke toegang geeft tot de tuin. De open keuken is geplaatst in wandopstelling en v.v. inbouwapparatuur te weten een combi oven-/magnetron, inbouwkoelkast, vierpits gaskookplaat en een afzuigkap. Naast de keuken is er een loopdeur welke eveneens toegang geeft tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 13m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 14m²): Eveneens een ruime tweede "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van een dakkapel en vaste inbouwkasten; Slaapkamer 3 (ca. 8m²); Derde (slaap)kamer, eveneens met dakkapel, momenteel in gebruik als werkkamer/ kantoorruimte; Slaapkamer 4 (ca. 12m²): Gelegen op de zolderverdieping tweede slaapkamer met daglichttoetreding.

BADKAMER Grotendeels betegelde badkamer bestaande uit een ligbad, toilet en wastafel. Er is tevens voorzien in een aansluiting t.b.v. de wasmachine.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en vierde slaapkamer. Voorzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-ketel (Nefit 2007). Vierde slaapkamer met daglichttoetreding middels een raam in de zijgevel.

BUITENRUIMTE Voortuin met oprit, tevens tuin met gevarieerde en volwassen beplanting. De achtertuin bestaat uit een zonneterras, borders met beplanting, een vijverpartij en houten berging ten behoeve van tuingereedschap. De tuin is ruim van opzet en biedt volop privacy!

LIGGING EN LOCATIE De woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat in Nuenen-Zuid, op loopafstand van het gezellige en sfeervolle centrum van Nuenen nabij vele voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca en sportfaciliteiten. Daarbij is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen o.a. naar Eindhoven, Helmond en Geldrop en de A2, A67 en A50.

BIJZONDERHEDEN - Gunstige ligging op gewilde locatie in Nuenen-Zuid op loopafstand van de dorpskern; - Ruim perceel 341m² en een woonoppervlak van ca. 136m² (living ca. 60m²) - De woning heeft een prima onderhoudsniveau en stucwerk plafonds; - Koper dient rekening te houden met kosten voor modernisering en verduurzaming. In de prijsstelling is hiermee rekening gehouden; - Uitvalswegen naar Eindhoven, Helmond, Geldrop en de A2, A50 en A67; - Uw persoonlijke makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 537

Overige

Perceel oppervlakte 341

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 537

Overige

Perceel oppervlakte 341

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA