Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze verborgen, ruwe diamant in het Brabantse dorp Soerendonk. Deze half vrijstaande woning, rust op een royaal perceel van 796m2.

Stap binnen en ontdek de overvloed aan ruimte op de begane grond. De lichte doorzon woonkamer nodigt uit tot gezellige familiemomenten, terwijl de 172m2 woonoppervlakte, een zee van mogelijkheden biedt voor ondernemende gezinnen. Deze woning is een blanco canvas in te vullen met jouw dromen en woonwensen. Wordt deze ruwe diamant jouw prachtige juweel?

Gelegen op slechts 15 minuten rijden van Eindhoven en Weert via de A2, biedt Soerendonk de perfecte combinatie van landelijk wonen met stedelijke gemakken binnen handbereik. Voor ASML rijdt u ca. 25 min en Brainport ca. 20 min. Voor forenzen is er een treinstation in Maarheeze, op nog geen 10 minuten afstand met de auto.

Inhoud: 609 m3
Bouwjaar: 1970
Prijs: Bieden vanaf

Indeling:
Overdekt entree naar hal met toegang tot het geheel betegeld toilet met fonteintje en meterkast (9 groepen, en 2 aardlek-schakelaars) en deur naar de woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, kantoor/slaapkamer en trap naar de eerste verdieping.

Begane grond:

Woonkamer:
De sfeervolle, lichte doorzon woonkamer welke 12 meter diep is, verwelkomt je direct met zijn raampartij aan voorzijde. Via de wenteltrap kun je naar de 1e verdieping. Aan de achterzijde vind je niet alleen twee dakramen voor extra licht, maar ook een schuifpui over de breedte van de woonkamer die leidt naar het terras en de achtertuin. De woonkamer geeft je zicht op een halfopen keuken met deur naar de bijkeuken.

Keuken:
De keuken met groot raampartij en airco, heeft een L-vormige keukenopstelling met kunststof aanrechtblad is voorzien van een dubbele wastafel, kookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit hier loop je door naar de bijkeuken met achterom, en verder uitbouw met badkamer, kantoor, slaapkamer en kelder.

Bijkeuken, met uitbouw:
Via de keuken kom je in de bijkeuken voorzien schuifkast, cv-ketel, witgoedaansluiting, en vlizotrap naar (extra) bergzolder. De bijkeuken geeft toegang tot uitbouw voorzien van een badkamer, een slaapkamer, een kantoor. Ruime badkamer gedeeltelijk betegeld met een douchecabine, wastafel en deur naar buiten. Via de badkamer kom je in de eerste slaapkamer met kelder en een deur naar buiten.

1e verdieping:
Via de wenteltrap naar de overloop die toegang biedt naar de badkamer met douche, toilet en enkele wastafel. Eén grote ouderslaapkamers en trapopgang naar de zolder.

2e slaapkamer:
Een royale slaapkamer aan de voorzijde met prachtig lichtinval.

2e Badkamer:
Gelegen aan de achterzijde van de woning, een geheel betegelde 2e badkamer met bad, toilet en wastafel.

2e verdieping:

Zolder:
Bereikbaar via een vaste trap, biedt de zolder volop mogelijkheden zoals 3e slaapkamer. Je kunt zelfs overwegen om aan de achterzijde, een vergunningsvrije, dakkapel toe te voegen voor nog meer ruimte!

Buiten:

Carport:
Een zeer royale carport van 64 m2 met 2 buitenkranen biedt niet alleen plaats voor je auto maar heeft ook een ruime berging. De berging met krachtstroom biedt tal van mogelijkheden voor opslag of hobbyruimte. Vanuit hier stap je zo de vrij gelegen achtertuin in, met een heerlijke overkapping om te genieten van het buitenleven. De overkapping heeft een extra bergruimte en buitenkraantje,

Tuin en oprit:
Het perceel van 796 m2 (voorzijde 15,8 meter breed en 63 meter diep) is volledig omheind, met buitenverlichting en een automatische schuifpoort voor extra privacy en veiligheid. De geheel beklinkerde oprit biedt voldoende parkeerruimte voor meerdere voertuigen, naast de royale carport. De voortuin is aangelegd met een gazon en beplanting, inclusief beregeningsysteem. Achter vind je een tuin die grenst aan weilanden en bossen, een oase van rust en privacy.

Deze woning is…
- Ideaal voor zelfstandige ondernemers die werk en privé willen combineren!
- Geheel naar eigen stijl te moderniseren tot jouw droomhuis.
- Is grotendeels op de begane grond voorzien van dubbel glas en heeft volledige isolatie vanuit de bouw, met energielabel D.
- Aan de achterzijde voorzien van rolluiken voor extra comfort.
- Uitstekende gelegen aan de rand van de bebouwing, op loopafstand van een basisschool en de prachtige bossen.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding in overleg als per direct
- Vrijstelling overdrachtsbelasting mogelijk mits voldoen aan de voorwaarden

Dus, jij ziet de mogelijkheden en ben je op zoek naar een huis met ruimte met een fantastische ligging, dan is dit jouw kans! Neem snel contact met mij op voor een bezichtiging en wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis.

De woning is volgens NEN 2580 ingemeten. De afmetingen in de brochure zijn niet op schaal. Hoewel er bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk is gegaan kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Energielabel D
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 796
Tuin rondom Ja
Garage carport Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Energielabel D
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 796
Tuin rondom Ja
Garage carport Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

MakelaarsOffice