Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Luxe gerenoveerd en instap klaar appartement (type maisonnette) onder andere met een tweetal badkamers (met jacuzzi), vijftal slaapkamers, luxe keuken, tweetal balkons alsmede een ruime bergzolder. Dit ruime appartement (123m²) is gelegen op gewilde woonlocatie in gewilde woonwijk "Lievendaal" te Eindhoven (Strijp) onder ander op korte afstand van ASML, de High Tech Campus, Strijp-S en station Beukenlaan en is een bezichtiging meer dan waard!

WAT OPVALT AAN HET APPARTEMENT - Betreft een nagenoeg geheel gerenoveerd en gemoderniseerd appartement waarbij o.a. de keuken, badkamer en toiletruimte in 2021 zijn vervangen; - Het appartement bestaat uit 2 woonlagen waarbij iedere woonlaag is voorzien van slaap-, bad- en toiletvoorzieningen; - Deels voorzien van pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds; - In totaal zijn er maar liefst vijf slaapkamers aanwezig alsmede twee badkamers; - Het appartement heeft een inpandige berg-/wasruimte en een grote separate bergzolder; - Zeer gunstige en vrije ligging in "Lievendaal" te Strijp op loopafstand van het Philips van Lenneppark;

INDELING Ligging aan een rustige en groenrijke woonstraat met voldoende openbare parkeergelegenheid. Het appartement lig zowel aan de voor- en achterzijde geheel vrij en vanuit het appartement heb je uitzicht op park en groenvoorziening.

CENTRALE HAL/ENTREE Centrale hal met brievenbussen, bellentableau, bergingen en trapopgang. De voordeur van het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Echter is deze ook vanuit de begane grond te bereiken. Je komt dan binnen via de inpandige bergingsruimte.

WOONLAAG Meterkast naast voordeur (voorzien van een vernieuwde groepenkast). De gehele woonlaag is afgewerkt met pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds. De vloer is afgewerkt met een nette en moderne tegelvloer.

HAL/ENTREE Entree met inbouwkast, naastgelegen slaapkamer, toiletruimte met wandcloset en urinoir (2021), loopdeur naar balkon, trap naar beneden, toegang tot de eerste badkamer en doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Ruime woonkamer met voldoende ruimte voor zowel een zit- als een eethoek. Grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. De woonkamer is afgewerkt met een cinewall en een nis met inbouwverlichting. Daarnaast is er een gaskachel aanwezig. Vanuit de woonkamer is er tevens een loopdeur naar het balkon aanwezig. Halverwege de woonkamer tref je een praktische dubbele inbouwkast. Vanuit de eetkamer is er een doorloop naar de keuken met eveneens een loopdeur naar het tweede balkon. De keuken (2021), in wandopstelling, is voorzien van inbouwapparatuur. De losse koel-/vriescombinatie wordt er overname aangeboden.

BADKAMER 1 Luxe en gerenoveerde badkamer (2021) onder andere met een verlaagd plafond met inbouwspots, een jacuzzi, inloopdouche met regendouche, wastafel in meubel, vloerverwarming en een designradiator. Achter de jacuzzi bestaat de mogelijkheid om een televisie te plaatsen welke middels een automatische lift omhoog komt. Dit systeem wordt eveneens ter overname aangeboden.

BUITENRUIMTE Zowel aan de voor- en achterzijde van het appartement is een balkon aanwezig waardoor je de gehele dag van de zon of de schaduw kunt genieten. Beide balkons zijn af te sluiten middels een rolluik.

VERDIEPING -1 (onderste woonlaag) Bereikbaar middels een vaste trap bereik je de woonlaag gelegen op de begane grond. Vanuit de overloop heb je toegang tot de inpandige berg-/wasruimte met achtergelegen tweede badkamer alsmede een viertal slaapkamers.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 12m²): "Master" slaapkamer gelegen op de eerste woonlaag; Slaapkamer 2 (ca. 9m²): Tweede slaapkamer, gelegen op de onderste woonlaag aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 3 (ca. 7m²): Derde slaapkamer, eveneens gelegen op de onderste woonlaag en aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 4 (ca. 7m²): Vierde slaapkamer gelegen op de onderste woonlaag aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 5 (ca. 6m²): Vijfde slaapkamers, eveneens gelegen op de onderste woonlaag aan de achterzijde van de woning

De tussenwanden van de tweede en derde slaapkamer alsmede de vierde en vijfde slaapkamer kunnen worden verwijderd waardoor er extra ruime slaapkamers kunnen worden gecreëerd. Alle slaapkamer zijn voorzien van rolluiken.

BADKAMER 2 Vanuit de berging-/wasruimte toegankelijke tweede badkamer (2012) met douchehoek, wastafel, wandcloset en opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie (bouwjaar 2012 en in eigendom).

INPANDIGE BERG-/WASRUIMTE Ruime inpandige berging met loopdeur welke uitkomt in de centrale entree. In deze ruimte tref je de aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen.

BERGZOLDER Op de bovenste laag van het appartementencomplex ligt een ruime afsluitbare bergzolder.

LIGGING EN LOCATIE Deze leuke woning ligt in gewilde en kindvriendelijke woonwijk "Lievendaal" aan een rustige woonstraat en op korte afstand van het Philips van Lennep Park. In de nabijheid liggen diverse speeltuinen, scholen, een kinderdagverblijf, winkelvoorzieningen en uitvalswegen (o.a. de Tilburgseweg en de A2). Tevens is de woning goed bereikbaar ten opzichte van ASML, de High Tech Campus, Strijp-S en station Beukenlaan.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een luxe afgewerkt appartement met een tweetal woonlagen (zowel vanaf de begane grond en eerste verdieping toegankelijk); - Op beide verdiepingen zijn slaap-/ bad- en toiletvoorzieningen aanwezig; - Het appartement is deels voorzien van kunststof kozijnwerk met dubbele beglazing; - Voorzien van rolluiken en een zonnescherm; - Er zijn vijf slaapkamers aanwezig waarbij de slaapkamers op de onderste woonlaag kunnen worden samengevoegd waardoor er een extra ruime slaapkamer ontstaat; - Betreft een net appartement, nagenoeg geheel instap klaar!; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA