Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige karakteristieke 2-onder-1-kap villa met 4 slaapkamers, 2 badkamers, zonnige diepe tuin (Z-W) en ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

Naast een groot perceel en woonoppervlak heeft deze sfeervolle villa een tuingerichte multifunctionele ruimte (32,5 m2) welke zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een praktijk- of kantoor aan huis, een playroom voor kinderen, een 5e slaapkamer, een guesthouse of voor mantelzorg. De een drietal openslaande deuren naar de achtertuin en de veranda maakt deze ruimte helemaal compleet!

De villa beschikt over prachtige originele stijlkenmerken zoals een (dubbele) en-suite, originele deuren en houtwerk, glas-in-lood, hoge plafonds en fraaie lambrisering.

Ligging aan doorgaande weg nabij uitvalswegen naar steden als Amsterdam, Amersfoort en Utrecht welke zowel met trein als auto binnen 30 minuten bereikbaar zijn. In de directe omgeving bossen, (internationale) scholen en winkels. Het centrum van Hilversum is op enkele minuten fietsafstand.

Begane grond: vestibule met garderobe, ruime hal met toilet, trapkast en trapopgang.

Riante en lichte woon-/eetkamer voorzien van een mooie houtenvloer en originele en-suite deuren welke de scheiding vormen tussen beide kamers. In beide kamers is een goed werkende gashaard in de originele schouw geplaatst. Vanuit de woonkamer is de serre bereikbaar, tevens gescheiden met originele en-suite deuren. De serre kan worden gebruikt als kantoor of tv-ruimte en is voorzien van openslaande deuren naar de tuin aan de zijgevel.

Woonkeuken aan de achterzijde gelegen voorzien van natuurstenen vloer met vloerverwarming. Door de lichtstraat (in het dak geplaatst) is dit een mooie lichte en prettige ruimte. Keuken met granietenblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een dubbele oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker, koffiemachine en 6-pits gasfornuis. Tevens is er genoeg ruimte voor een goede eettafel. De stahoogte ruime kelder is bereikbaar via de keuken welke ideaal is voor het opslaan van voorraden of als wijnkelder.

Doorloop vanuit de keuken naar eerder omschreven multifunctionele ruimte. Meerdere openslaande deuren vanuit deze ruimte en vanuit de keuken naar 40 meter (!) diepe achtertuin met een zonnige zuidwestelijke ligging. De achtertuintuin bevat een netjes aangelegd terras, veel groen en privacy.

De achtertuin is voorzien van een houten schuur en een carport. Mogelijkheid om met de auto de carport aan de achterzijde te bereiken middels entree via een (handmatig) te openen hek.

Via een authentieke trap komt u op de eerste verdieping: ruime overloop. Twee ruim bemeten slaapkamers voorzien van kastenwand en airconditioning. Moderne badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel, douchecabine en vrij hangend toilet.

Via een vaste trap naar de ruime zolder met een tweetal dakkapellen. Overloop met kastenwand met wasmachine-opstelling en Cv-installatie. Twee ruime slaapkamers gescheiden met "connected doors" en voorzien van airconditioning. Badkamer voorzien van kastenwand, wastafelmeubel, douchecabine en vrij hangend toilet.

* geheel voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas
* alarminstallatie
* airconditioning op beide verdiepingen
* ruim perceel van 827m2
* carport aan voor- en achterzijde / veel parkeermogelijkheid
* mooie centrale ligging tussen centrum, OV en natuurgebied

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 206.9
Inhoud woonhuis 875
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 440
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 827
Tuin achter Ja
Tuin diepte 40
Tuin breedte 11
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 206.9
Inhoud woonhuis 875
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 440
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 827
Tuin achter Ja
Tuin diepte 40
Tuin breedte 11
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Fiad.nu Vastgoed

Wooninfluencers

Laden..